Select Page

Catering Nieuwendijk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Nieuwendijk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Nieuwendijk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Nieuwendijk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Nieuwendijk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Nieuwendijk verzorgt HiP Catering Nieuwendijk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Nieuwendijk is uw partner!

Catering Nieuwendijk

Buffet Nieuwendijk

Bent u op zoek naar een buffet in Nieuwendijk? HiP Catering Nieuwendijk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Nieuwendijk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Nieuwendijk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Nieuwendijk

BBQ Nieuwendijk

Bent u op zoek naar een BBQ in Nieuwendijk? HiP Catering Nieuwendijk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Nieuwendijk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Nieuwendijk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Nieuwendijk

Borrel Nieuwendijk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Nieuwendijk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Nieuwendijk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Nieuwendijk

Lunch Nieuwendijk

Wilt u een lunch bestellen in Nieuwendijk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Nieuwendijk.
Of het nou een luxe lunch in Nieuwendijk betreft of een gewone lunch in Nieuwendijk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Nieuwendijk tot een walking lunch in Nieuwendijk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Nieuwendijk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Nieuwendijk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Nieuwendijk aan het juiste adres.

Catering Nieuwendijk
Catering Nieuwendijk

Over Nieuwendijk

Nieuwendijk is een plaats in de Nederlandse gemeente Altena in de provincie Noord-Brabant. Nieuwendijk heeft 3.660 (1 januari 2021) inwoners in 1556 woningen en twee woonarken.

Het dorp is gelegen ten oosten van de Biesbosch. Het behoorde vanouds tot het Graafschap Holland.

Buurtschap Kille ligt tegen Nieuwendijk aan en behoorde van 1814-1950 tot de gemeente De Werken en Sleeuwijk, dat gemeente Werkendam werd. Nieuwendijk daarentegen behoorde deels tot Emmikhoven en Waardhuizen, en deels tot Almkerk en Uitwijk. In 1879 werden deze samengevoegd tot Almkerk en bijbehorende gebieden. Deze gemeente werd in 1973 gesplitst, waarbij Nieuwendijk bij Werkendam werd gevoegd. Per 1 januari 2019 fuseerden de drie in Het Land van Heusden en Altena gelegen gemeenten (Werkendam, Aalburg en Woudrichem) en ontstond de nieuwe gemeente Altena. De naam werd door de bevolking voorgesteld en gekozen.