Select Page

Catering Ooltgensplaat

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Ooltgensplaat​ de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Ooltgensplaat haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Ooltgensplaat van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Ooltgensplaat kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Ooltgensplaat verzorgt HiP Catering Ooltgensplaat ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Ooltgensplaat is uw partner!

Catering Ooltgensplaat

Buffet Ooltgensplaat

Bent u op zoek naar een buffet in Ooltgensplaat? HiP Catering Ooltgensplaat verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Ooltgensplaat. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Ooltgensplaat. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Ooltgensplaat

BBQ Ooltgensplaat

Bent u op zoek naar een BBQ in Ooltgensplaat? HiP Catering Ooltgensplaat verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Ooltgensplaat, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Ooltgensplaat staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Ooltgensplaat

Borrel Ooltgensplaat

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Ooltgensplaat, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Ooltgensplaat, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Ooltgensplaat

Lunch Ooltgensplaat

Wilt u een lunch bestellen in Ooltgensplaat? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Ooltgensplaat.
Of het nou een luxe lunch in Ooltgensplaat betreft of een gewone lunch in Ooltgensplaat, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Ooltgensplaat tot een walking lunch in Ooltgensplaat, wij zijn uw partner!

Stretchtent Ooltgensplaat

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Ooltgensplaat huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Ooltgensplaat aan het juiste adres.

Catering Ooltgensplaat
Catering Ooltgensplaat

Over Ooltgensplaat

Ooltgensplaat (Flakkees: De Plaet) is een dorp in de gemeente Goeree-Overflakkee, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft 2.660 inwoners (gegevens 1 januari 2021), 981 woningen en 229 recreatiewoningen (gegevens januari 2006), inclusief de buurtschap Langstraat.

Ooltgensplaat was tot 1966 een zelfstandige gemeente. In dat jaar fuseerde Ooltgensplaat met de gemeenten Oude-Tonge en Den Bommel tot de gemeente Oostflakkee die in 2013 opging in de nieuwe gemeente Goeree-Overflakkee.