Select Page

Catering Oud Alblas

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Oud Alblas de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Oud Alblas haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Oud Alblas van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Oud Alblas kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Oud Alblas verzorgt HiP Catering Oud Alblas ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Oud Alblas is uw partner!

Catering Oud Alblas

Buffet Oud Alblas

Bent u op zoek naar een buffet in Oud Alblas? HiP Catering Oud Alblas verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Oud Alblas. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Oud Alblas. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Oud Alblas

BBQ Oud Alblas

Bent u op zoek naar een BBQ in Oud Alblas? HiP Catering Oud Alblas verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Oud Alblas, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Oud Alblas staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Oud Alblas

Borrel Oud Alblas

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Oud Alblas, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Oud Alblas, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Oud Alblas

Lunch Oud Alblas

Wilt u een lunch bestellen in Oud Alblas? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Oud Alblas.
Of het nou een luxe lunch in Oud Alblas betreft of een gewone lunch in Oud Alblas, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Oud Alblas tot een walking lunch in Oud Alblas, wij zijn uw partner!

Stretchtent Oud Alblas

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Oud Alblas huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Oud Alblas aan het juiste adres.

Catering Oud Alblas
Catering Oud Alblas

Over Oud Alblas

Oud-Alblas is een Nederlands dorp in de Zuid-Hollandse gemeente Molenlanden, met een oppervlakte van 1314 hectare. Het is een van de oudste dorpen in de Alblasserwaard en telde op 1 januari 2021 2.250 inwoners en op 1 januari 2012 798 woningen. Alblasserdam was van oorsprong een buurtschap van Oud-Alblas.

Oud-Alblas behoorde samen met Bleskensgraaf, Brandwijk, Molenaarsgraaf, Goudriaan, Ottoland en Wijngaarden tot de gemeente Graafstroom. Vanaf 2013 is de deze gemeente opgegaan in Molenwaard. Oud-Alblas telt drie molens uit 1844. Peilmolen uit 1818 en De Kooiwijkse molen uit 1866 de laatste 2 zijn Poldermolens. De negentiende-eeuwse N.H. Kerk heeft een bakstenen toren uit de veertiende eeuw.

Er liggen diverse boerderijen met historische waarde langs het riviertje de Alblas. Fietsers die de bewegwijzerde ‘Molenroute’ volgen komen door Oud-Alblas. Wandelaars kunnen het (bewegwijzerde) Oud-Alblaspad lopen dat in de omgeving van Oud Alblas is uitgezet. Ook in het nabijgelegen Alblasserbos kan gewandeld worden.