Select Page

Catering Ouddorp

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Ouddorp de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Ouddorp haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Ouddorp van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Ouddorp kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Ouddorp verzorgt HiP Catering Ouddorp ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Ouddorp is uw partner!

Catering Ouddorp

Buffet Ouddorp

Bent u op zoek naar een buffet in Ouddorp? HiP Catering Ouddorp verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Ouddorp. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Ouddorp. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Ouddorp

BBQ Ouddorp

Bent u op zoek naar een BBQ in Ouddorp? HiP Catering Ouddorp verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Ouddorp, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Ouddorp staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Ouddorp

Borrel Ouddorp

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Ouddorp, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Ouddorp, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Ouddorp

Lunch Ouddorp

Wilt u een lunch bestellen in Ouddorp? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Ouddorp.
Of het nou een luxe lunch in Ouddorp betreft of een gewone lunch in Ouddorp, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Ouddorp tot een walking lunch in Ouddorp, wij zijn uw partner!

Stretchtent Ouddorp

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Ouddorp huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Ouddorp aan het juiste adres.

Catering Ouddorp
Catering Ouddorp

Over Ouddorp

Ouddorp is een dorp en badplaats op de kop van het eiland en gemeente Goeree-Overflakkee in het zuiden van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Tot 31 december 2012 vormde Ouddorp samen met Stellendam, Havenhoofd en Goedereede de gemeente Goedereede.

Het landelijk gelegen Ouddorp is op Middelharnis-Sommelsdijk na het grootste dorp van Goeree-Overflakkee. Er wonen ongeveer 6.215 mensen. Het grootste deel bestaat uit uitgestrekte lintbebouwing, die zich vanaf het centrum naar het noorden en westen uitstrekt tot een afstand van meer dan 4 kilometer. Doordat zandwallen als erfafscheiding werden gebruikt ontstond er een zogenoemd schurvelingenlandschap.