Select Page

Catering Oude-Tonge

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Oude-Tonge de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Oude-Tonge haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Oude-Tonge van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Oude-Tonge kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Oude-Tonge verzorgt HiP Catering Oude-Tonge ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Oude-Tonge is uw partner!

Catering Oude-Tonge

Buffet Oude-Tonge

Bent u op zoek naar een buffet in Oude-Tonge? HiP Catering Oude-Tonge verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Oude-Tonge. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Oude-Tonge. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Oude-Tonge

BBQ Oude-Tonge

Bent u op zoek naar een BBQ in Oude-Tonge? HiP Catering Oude-Tonge verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Oude-Tonge, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Oude-Tonge staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Oude-Tonge

Borrel Oude-Tonge

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Oude-Tonge, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Oude-Tonge, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Oude-Tonge

Lunch Oude-Tonge

Wilt u een lunch bestellen in Oude-Tonge? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Oude-Tonge.
Of het nou een luxe lunch in Oude-Tonge betreft of een gewone lunch in Oude-Tonge, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Oude-Tonge tot een walking lunch in Oude-Tonge, wij zijn uw partner!

Stretchtent Oude-Tonge

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Oude-Tonge huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Oude-Tonge aan het juiste adres.

Catering Oude-Tonge
Catering Oude-Tonge

Over Oude-Tonge

Oude-Tonge is een plaats in het oosten van de gemeente Goeree-Overflakkee in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp ligt op het eiland Goeree-Overflakkee. Oude-Tonge telde 5.085 inwoners op 1 januari 2021.

Per 1 januari 2013 ging Oude-Tonge op in de gemeente Goeree-Overflakkee, daarvoor was het onderdeel van de per die datum opgeheven gemeente Oostflakkee. Tot 1 januari 1966 was Oude Tonge een zelfstandige gemeente (destijds officieel zonder koppelingsstreepje geschreven).

De voetbalclub in Oude-Tonge heet Don Bosco Grijsoord Combinatie (D.B.G.C.).