Select Page

Catering Piershil

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Piershil de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Piershil haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Piershil van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Piershil kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Piershil verzorgt HiP Catering Piershil ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Piershil is uw partner!

Catering Piershil

Buffet Piershil

Bent u op zoek naar een buffet in Piershil? HiP Catering Piershil verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Piershil. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Piershil. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Piershil

BBQ Piershil

Bent u op zoek naar een BBQ in Piershil? HiP Catering Piershil verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Piershil, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Piershil staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Piershil

Borrel Piershil

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Piershil, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Piershil, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Piershil

Lunch Piershil

Wilt u een lunch bestellen in Piershil? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Piershil.
Of het nou een luxe lunch in Piershil betreft of een gewone lunch in Piershil, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Piershil tot een walking lunch in Piershil, wij zijn uw partner!

Stretchtent Piershil

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Piershil huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Piershil aan het juiste adres.

Catering Piershil
Catering Piershil

Over Piershil

Piershil is een dorp en voormalige heerlijkheid in de gemeente Hoeksche Waard. Naast het eigenlijke dorp behoren van oudsher ook de buurtschappen Oosthoek en Zwartsluisje (deels) tot Piershil. Het dorp is centraal gelegen tussen de plaatsen Goudswaard, Nieuw-Beijerland en Zuid-Beijerland, waarvoor het enkele centrumfuncties vervult. Het gebied wordt ten noordwesten begrensd door de getijdenrivier het Spui. Tot 1 januari 1984 vormde het dorp met zijn buurtschappen een zelfstandige gemeente. Hierna ging de gemeente Piershil met de gemeenten Goudswaard, Nieuw-Beijerland en Zuid-Beijerland op in de nieuwe gemeente Korendijk. Deze ging op haar beurt per 1 januari 2019 over in de gemeente Hoeksche Waard.