Select Page

Catering Portugaal

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Portugaal de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Portugaal haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Portugaal van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Portugaal kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Portugaal verzorgt HiP Catering Portugaal ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Portugaal is uw partner!

Catering Portugaal

Buffet Portugaal

Bent u op zoek naar een buffet in Portugaal? HiP Catering Portugaal verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Portugaal. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Portugaal. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Portugaal

BBQ Portugaal

Bent u op zoek naar een BBQ in Portugaal? HiP Catering Portugaal verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Portugaal, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Portugaal staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Portugaal

Borrel Portugaal

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Portugaal, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Portugaal, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Portugaal

Lunch Portugaal

Wilt u een lunch bestellen in Portugaal? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Portugaal.
Of het nou een luxe lunch in Portugaal betreft of een gewone lunch in Portugaal, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Portugaal tot een walking lunch in Portugaal, wij zijn uw partner!

Stretchtent Portugaal

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Portugaal huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Portugaal aan het juiste adres.

Catering Portugaal
Catering Portugaal

Over Portugaal

Poortugaal is een dorp in de gemeente Albrandswaard, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp, ten zuidwesten van Rotterdam, is gelegen tussen de Rotterdamse havens en de Oude Maas. Voor sporen van de vroegste geschiedenis van Poortugaal en dus van de Zuid-Hollandse eilanden zijn historici voornamelijk aangewezen op archeologische vondsten. In de kleigronden op de eilanden kunnen tot een diepte van twintig meter sporen van menselijke bewoning gevonden worden van zo’n 10.000 jaar geleden. Destijds, aan het einde van de laatste IJstijd, was het Rijnmondgebied een plek waar de loop van de Maas en de Rijn de leefomstandigheden dicteerden. Het was een rivierdal in een waterrijk gebied, waar er echter nog geen sprake was van de eilanden zoals we die vandaag de dag kennen. In de eeuwen daarna steeg de zeespiegel door klimaatopwarming, zodat het gebied steeds meer ten prooi viel aan de zee.