Select Page

Catering Scheveningen

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Scheveningen de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Scheveningen haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Scheveningen van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Scheveningen kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Scheveningen verzorgt HiP Catering Scheveningen ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Scheveningen is uw partner!

Catering Scheveningen

Buffet Scheveningen

Bent u op zoek naar een buffet in Scheveningen? HiP Catering Scheveningen verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Scheveningen  Een andere mogelijkheid is…walking dinner Scheveningen. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Scheveningen

BBQ Scheveningen

Bent u op zoek naar een BBQ in Scheveningen? HiP Catering Scheveningen verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Scheveningen, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Scheveningen staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Scheveningen

Borrel Scheveningen

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Scheveningen, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Scheveningen, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Scheveningen

Lunch Scheveningen

Wilt u een lunch bestellen in Scheveningen? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Scheveningen.
Of het nou een luxe lunch in Scheveningen betreft of een gewone lunch in Scheveningen, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Scheveningen tot een walking lunch in Scheveningen, wij zijn uw partner!

Stretchtent Scheveningen

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Scheveningen huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Scheveningen aan het juiste adres.

Catering Scheveningen
Catering Scheveningen

Over Scheveningen

Scheveningen is een stadsdeel van Den Haag, genoemd naar een vissersplaats die vervolgens opging in een badplaats en wijk in Den Haag.

Het stadsdeel Scheveningen bestaat uit de volgende wijken. (De CBS-wijkcode van elke wijk bestaat uit de code voor Den Haag (0518) en het wijknummer, bijvoorbeeld 01 voor Oostduinen.)

 • Wijk 01 Oostduinen (CBS-wijkcode:051801)
 • Wijk 02 Belgisch Park (CBS-wijkcode:051802)
 • Wijk 03 Westbroekpark en Duttendel (CBS-wijkcode:051803)
 • Wijk 06 Van Stolkpark en Scheveningse Bosjes (CBS-wijkcode:051806)
 • Wijk 07 Scheveningen (CBS-wijkcode:051807), bestaand uit de volgende buurten:
  • Vissershaven (Havenkwartier)
  • Scheveningen-Dorp, of Oud Scheveningen
  • Scheveningen-Badplaats
  • Visserijbuurt
  • Rijslag
  • Norfolk
 • Wijk 08 Duindorp (CBS-wijkcode:051808)
 • Wijk 09 Geuzen- en Statenkwartier (CBS-wijkcode:051809)
 • Wijk 10 Zorgvliet (CBS-wijkcode:051810)
 • Wijk 11 Duinoord (CBS-wijkcode:051811)

De oorspronkelijke kern van Scheveningen bevindt zich in Scheveningen-Dorp, maar van de vroegere bebouwing van vóór de grote kaalslag en de daaropvolgende nieuwbouw van het stadsdeel is niet veel meer terug te vinden. Het meest karakteristieke deel van het oude dorp vindt men bij de Oude Kerk. Oorspronkelijke Scheveningers voelen zich Schevenings, niet Haags.