Select Page

Catering Sommelsdijk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Sommelsdijk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Sommelsdijk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Sommelsdijk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Sommelsdijk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Sommelsdijk verzorgt HiP Catering Sommelsdijk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Sommelsdijk is uw partner!

Catering Sommelsdijk

Buffet Sommelsdijk

Bent u op zoek naar een buffet in Sommelsdijk? HiP Catering Sommelsdijk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Sommelsdijk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Sommelsdijk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Sommelsdijk

BBQ Sommelsdijk

Bent u op zoek naar een BBQ in Sommelsdijk? HiP Catering Sommelsdijk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Sommelsdijk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Sommelsdijk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Sommelsdijk

Borrel Sommelsdijk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Sommelsdijk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Sommelsdijk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Sommelsdijk

Lunch Sommelsdijk

Wilt u een lunch bestellen in Sommelsdijk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Sommelsdijk.
Of het nou een luxe lunch in Sommelsdijk betreft of een gewone lunch in Sommelsdijk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Sommelsdijk tot een walking lunch in Sommelsdijk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Sommelsdijk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Sommelsdijk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Sommelsdijk aan het juiste adres.

Catering Sommelsdijk
Catering Sommelsdijk

Over Sommelsdijk

Sommelsdijk is een dorp in de gemeente Goeree-Overflakkee, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, gelegen op het gelijknamige eiland Goeree-Overflakkee. Vroeger maakte het als enige dorp op het eiland deel uit van het gewest Zeeland. In 1805 werd Sommelsdijk Hollands (later Zuid-Hollands), en dat bleef zo bij de grondwetswijziging van 1814. Op 1 januari 2021 had Sommelsdijk 7.170 inwoners, waarmee het (na Middelharnis) op een na grootste dorp van Goeree-Overflakkee is. Het dorp is vastgegroeid aan Middelharnis. Tot 1966 vormde Sommelsdijk een aparte gemeente, nadien maakte het deel uit van gemeente Middelharnis en inmiddels van gemeente Goeree-Overflakkee.

In de Tweede Wereldoorlog werden begin maart 1941 bijna 200 jonge mannen uit Sommelsdijk een maand in Kamp Schoorl geïnterneerd wegens belediging van het Duitse leger en de Nederlandse politie.