Select Page

Catering Stad aan ‘t Haringvliet

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Stad aan ‘t Haringvliet de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Stad aan ‘t Haringvliet haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Stad aan ‘t Haringvliet van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Stad aan ‘t Haringvliet kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Stad aan ‘t Haringvliet verzorgt HiP Catering Stad aan ‘t Haringvliet ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Stad aan ‘t Haringvliet is uw partner!

Catering Stad aan 't Haringvliet

Buffet Stad aan 't Haringvliet

Bent u op zoek naar een buffet in Stad aan ‘t Haringvliet? HiP Catering Stad aan ‘t Haringvliet verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Stad aan ‘t Haringvliet. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Stad aan ‘t Haringvliet. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Stad aan 't Haringvliet

BBQ Stad aan 't Haringvliet

Bent u op zoek naar een BBQ in Stad aan ‘t Haringvliet? HiP Catering Stad aan ‘t Haringvliet verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Stad aan ‘t Haringvliet, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Stad aan ‘t Haringvliet staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Stad aan 't Haringvliet

Borrel Stad aan 't Haringvliet

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Stad aan ‘t Haringvliet, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Stad aan ‘t Haringvliet, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Stad aan 't Haringvliet

Lunch Stad aan 't Haringvliet

Wilt u een lunch bestellen in Stad aan ‘t Haringvliet? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Stad aan ‘t Haringvliet.
Of het nou een luxe lunch in Stad aan ‘t Haringvliet betreft of een gewone lunch in Stad aan ‘t Haringvliet, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Stad aan ‘t Haringvliet tot een walking lunch in Stad aan ‘t Haringvliet, wij zijn uw partner!

Stretchtent Stad aan ‘t Haringvliet

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Stad aan ‘t Haringvliet huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Stad aan ‘t Haringvliet aan het juiste adres.

Catering Stad aan 't Haringvliet
Catering Stad aan 't Haringvliet

Over Stad aan ‘t Haringvliet

Stad aan ‘t Haringvliet is een dorpje dat deel uitmaakt van de gemeente en het eiland Goeree-Overflakkee in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp telde 1.480 inwoners op 1 januari 2021. De ligging aan het Haringvliet maakt het dorp tot een trekpleister voor watersportliefhebbers. Naast de oude haven in het centrum van het dorp is er daarom ook een grote jachthaven.

De dorpscultuur komt onder meer tot uiting door een dorpskring en de jaarlijkse culturele dag, de Stadse dag genaamd.

Op 30 juni 2023 heeft de bevolking in een referendum uitgesproken om het dorp vanaf 2025 geheel aardgasvrij te maken. Vanaf dat moment moeten de inwoners gekozen hebben voor een aansluiting op het te ontwikkelen waterstofnet of zij moeten een eigen oplossing realiseren.