Select Page

Catering Stellendam

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Stellendam de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Stellendam haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Stellendam van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Stellendam kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Stellendam verzorgt HiP Catering Stellendam ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Stellendam is uw partner!

Catering Stellendam

Buffet Stellendam

Bent u op zoek naar een buffet in Stellendam? HiP Catering Stellendam verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Stellendam. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Stellendam. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Stellendam

BBQ Stellendam

Bent u op zoek naar een BBQ in Stellendam? HiP Catering Stellendam verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Stellendam, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Stellendam staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Stellendam

Borrel Stellendam

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Stellendam, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Stellendam, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Stellendam

Lunch Stellendam

Wilt u een lunch bestellen in Stellendam? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Stellendam.
Of het nou een luxe lunch in Stellendam betreft of een gewone lunch in Stellendam, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Stellendam tot een walking lunch in Stellendam, wij zijn uw partner!

Stretchtent Stellendam

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Stellendam huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Stellendam aan het juiste adres.

Catering Stellendam
Catering Stellendam

Over Stellendam

Stellendam is een dorp in de gemeente Goeree-Overflakkee, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft 3.520 inwoners (1 januari 2021). Stellendam ligt aan de Rijksweg N57. Vanaf grote afstand is de opvallende witgeschilderde molen Korenlust aan de Molenkade van Stellendam te zien.

Op enkele kilometers afstand ligt de Deltahaven, de thuishaven van de vissersschepen uit Ouddorp, Goedereede en Stellendam; in totaal gaat het om zo’n 50 kotters. In Stellendam is ook een visafslag gevestigd. De oorspronkelijke haven van Stellendam verloor grotendeels haar functie door de Deltawerken. Bij de haven ligt de Goereese sluis.