Select Page

Catering ‘t Woudt

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar ‘t Woudt de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in ‘t Woudt haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering ‘t Woudt van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in ‘t Woudt kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur ‘t Woudt verzorgt HiP Catering ‘t Woudt ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering ‘t Woudt is uw partner!

Catering 't Woudt

Buffet 't Woudt

Bent u op zoek naar een buffet in ‘t Woudt? HiP Catering ‘t Woudt verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in ‘t Woudt. Een andere mogelijkheid is…walking dinner ‘t Woudt. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering 't Woudt

BBQ 't Woudt

Bent u op zoek naar een BBQ in ‘t Woudt? HiP Catering ‘t Woudt verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in ‘t Woudt, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering ‘t Woudt staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering 't Woudt

Borrel 't Woudt

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in ‘t Woudt, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in ‘t Woudt, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering 't Woudt

Lunch 't Woudt

Wilt u een lunch bestellen in ‘t Woudt? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in ‘t Woudt.
Of het nou een luxe lunch in ‘t Woudt betreft of een gewone lunch in ‘t Woudt, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in ‘t Woudt tot een walking lunch in ‘t Woudt, wij zijn uw partner!

Stretchtent ‘t Woudt

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent ‘t Woudt huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent ‘t Woudt aan het juiste adres.

Catering 't Woudt
Catering 't Woudt

Over ‘t Woudt

‘t Woudt is een kerkdorp in de gemeente Midden-Delfland, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp ligt tussen Den Hoorn en De Lier.

Het dorp, dat vaak omschreven wordt als schilderachtig dorpje tussen de weilanden, wordt reeds in 1277 genoemd. Het is een klein dorp dat bestaat uit een laatgotisch kerkje, een paar boerderijen, enkele huizen, een herberg/café, een pastorie en een kosterswoning. In 2023 woonden er 33 mensen: in 2022 werd er voor het eerst in tientallen jaren een baby geboren. Het gehele dorp is beschermd dorpsgezicht.