Select Page

Catering Valkenburg

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Valkenburg de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Valkenburg haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Valkenburg van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Valkenburg kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Valkenburg verzorgt HiP Catering Valkenburg ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Valkenburg is uw partner!

Catering Valkenburg

Buffet Valkenburg

Bent u op zoek naar een buffet in Valkenburg? HiP Catering Valkenburg verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Valkenburg. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Valkenburg. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Valkenburg

BBQ Valkenburg

Bent u op zoek naar een BBQ in Valkenburg? HiP Catering Valkenburg verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Valkenburg, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Valkenburg staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Valkenburg

Borrel Valkenburg

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Valkenburg, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Valkenburg, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Valkenburg

Lunch Valkenburg

Wilt u een lunch bestellen in Valkenburg? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Valkenburg.
Of het nou een luxe lunch in Valkenburg betreft of een gewone lunch in Valkenburg, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Valkenburg tot een walking lunch in Valkenburg, wij zijn uw partner!

Stretchtent Valkenburg

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Valkenburg huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Valkenburg aan het juiste adres.

Catering Valkenburg
Catering Valkenburg

Over Valkenburg

Valkenburg is een Nederlands dorp en een voormalige gemeente in Zuid-Holland. De gemeente Valkenburg is per 1 januari 2006 gefuseerd met de gemeenten Katwijk en Rijnsburg tot de nieuwe gemeente Katwijk met destijds ruim 60 duizend inwoners. In 2021 telde Valkenburg 6.275 inwoners. Hoewel de nieuwe naam “Valkenburg” is, met zo nodig “(Katwijk)” erachter, wordt de oude naam “Valkenburg (Zuid-Holland)” gebruikt om onderscheid te maken met de gemeente Valkenburg aan de Geul in Zuid-Limburg. De voormalige gemeente Valkenburg had een oppervlakte van 5,74 km² (waarvan 0,23 km² water). Binnen de gemeentegrenzen lagen geen andere kernen.