Select Page

Foodtruck

Een foodtruck huren met professionele catering? Of huur gewoon hem gewoon los en ga zelf op een festival staan, alles is mogelijk…

Enkele Voorbeelden van de toepassingen van onze foodtrucks 

Foodtruck

Kids Corner

Afmetingen:
Type:
Rijbewijs:
Aansluitingen:
Apperatuur:

Foodtruck

Tapas & Paella

Afmetingen:
Type:
Rijbewijs:
Aansluitingen:
Apperatuur:

Foodtruck

Schepijs / Slushpuppy

Afmetingen:
Type:
Rijbewijs:
Aansluitingen:
Apperatuur:

Foodtruck

Pannenkoeken / Poffertjes

Afmetingen:
Type:
Rijbewijs:
Aansluitingen:
Apperatuur:

Foodtruck

Rookworst & Erwtensoep

Afmetingen:
Type:
Rijbewijs:
Aansluitingen:
Apperatuur:

Foodtruck

Koffie & Zoetwaren

Afmetingen:
Type:
Rijbewijs:
Aansluitingen:
Apperatuur:

Foodtruck

Surinaams broodje kip-kerrie

Afmetingen:
Type:
Rijbewijs:
Aansluitingen:
Apperatuur:

Foodtruck

Nacho’s & Burrito’s

Afmetingen:
Type:
Rijbewijs:
Aansluitingen:
Apperatuur:

Vrijblijvende offerte foodtruck?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Verhuur Foodtruck

Foodtruck huren?

Een foodtruck, eigenlijk is het gewoon een klein restaurant op wielen. Bij HiP Catering bieden we de mogelijkheid om een foodtruck aan huis te verzorgen, bijvoorbeeld voor een verjaardag. Een foodtruck is een unieke manier om uw gasten te voorzien van een hapje en een drankje. Bij HiP Catering is het ook mogelijk om een foodtruck te huren zonder personeel. We zorgen er altijd voor dat de foodtruck netjes bij u wordt afgeleverd zodat u volledig kan genieten van deze bijzondere manier van eten en drinken.

Wilt u meer weten over een foodtruck aan huis voor bijvoorbeeld een verjaardag? Of wilt u meer informatie over het huren van een foodtruck zonder personeel? Neem dan gerust contact met ons op, we kijken graag met u naar alle mogelijkheden!

Foodtruck op locatie

Bent u van plan om een verjaardag, event of een andere gelegenheid te organiseren, en bent u op zoek naar een bijzondere catering? Dan is onze foodtruck catering op locatie dé ideale oplossing. Een BBQ foodtruck cateraar of een koffie truck, bij ons is het allemaal mogelijk! Foodtruck catering is een geweldige manier om uw gasten te voorzien van hapjes en drankjes, maar ook om een blijvende herinnering achter te laten.

Maar hoe werkt een foodtruck op locatie van HiP Catering nu eigenlijk? Nou, dat is heel simpel. Op de dag van uw evenement komt uw uitgekozen foodtruck bij u op locatie en verzorgen we de gehele catering. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over catering van uw evenement, wij verzorgen alles van A tot Z.

Foodtruck huren bij HiP Catering, hoe werkt het?

Bij HiP Catering bieden we een uitgebreide selectie foodtrucks die perfect zijn voor elk evenement, van informele bijeenkomsten tot grote feesten. Het huren van een foodtruck bij ons is eenvoudig en stressvrij. Begin met het zoeken naar de ideale foodtruck die past bij de stijl en het thema van uw evenement. Blader door ons diverse aanbod en bestel de foodtruck die het beste aansluit bij uw wensen en voorkeuren.

Zodra u de perfecte foodtruck hebt gevonden, kunt u deze direct via onze website boeken. Als u meer informatie nodig hebt over het inhuren van een foodtruck of als u speciale verzoeken hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het plannen van een onvergetelijk evenement met onze foodtruck verhuur.

Foodtruck huren voor een feestje

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Zeker met onze foodtrucks voor bijvoorbeeld een verjaardag of voor een kleinere groep. Onze foodtrucks zijn in te huren voor allerlei soorten feestjes. Doordat we verschillende soorten foodtrucks aanbieden is er voor elk thema wel een geschikte foodtruck te vinden. Voor kleinere groepen kunt u bijvoorbeeld gaan voor een tosti foodtruck. Of toch liever een Mexicaanse foodtruck voor een verjaardag. Met het inhuren van een foodtruck van HiP Catering wordt uw feestje grandioos!

Wat kost een foodtruck?

Benieuwd naar de kosten van het huren van een foodtruck voor uw evenement? Bij HiP Catering begrijpen we dat de prijs een belangrijke factor is bij het plannen van een evenement. De kosten van het huren van een foodtruck kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type foodtruck, het aantal gasten, de duur van het evenement en eventuele extra services die u wilt toevoegen.

Om een nauwkeurige schatting te krijgen van wat de prijs van een foodtruck huren voor uw specifieke behoeften is, raden we u aan om contact met ons op te nemen. Ons ervaren team staat klaar om u te voorzien van alle benodigde informatie over de kosten en om een offerte op maat op te stellen die past binnen uw budget en wensen.

Wij streven ernaar om transparant te zijn over onze prijzen en om ervoor te zorgen dat u een duidelijk beeld hebt van wat u kunt verwachten bij het huren van een foodtruck bij HiP Catering. Aarzel dus niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie over de kosten van het huren van een foodtruck en laat ons helpen bij het plannen van een onvergetelijk evenement binnen uw budget.

Type 

 

BBQ foodtruck

Ontdek de smaakvolle sensatie van onze BBQ foodtruck op locatie! Bij HiP Catering brengen we de sissende lekkernijen rechtstreeks naar uw evenement. Huur onze BBQ truck voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Geniet van heerlijk gegrild voedsel, perfect bereid op locatie. Maak van uw evenement een smakelijk feest met onze BBQ foodtruck!

Koffie foodtruck

Laat uw gasten genieten van heerlijke koffie met de koffie foodtruck van HiP Catering! Huur onze koffietruck voor een onvergetelijke ervaring op uw evenement. Onze koffiebus staat klaar om u te verrassen met verse brouwsels en aromatische smaken. Breng een vleugje cafeïne naar uw event met onze koffie foodtruck!

Foodtruck Mexicaans

Proef de pittige smaken van Mexico met onze Mexicaanse foodtruck! HiP Catering brengt de authentieke Mexicaanse keuken rechtstreeks naar uw evenement. Geniet van heerlijke taco’s, burrito’s en meer, allemaal vers bereid op locatie. Maak uw event compleet met de levendige smaken van onze Mexicaanse foodtruck!

Vraag hier uw offerte aan

Aanhef(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

Een greep uit onze klanten: