Select Page
Kerst Walking dinner (6 gangen)

Kerst Walking dinner (6 gangen)

Het walking dinner bestaat uit:

  • Wilde gerookte zalmrol – met avocado, wortel en zwarte sesamzaad
  • Pompoen, zoete aardappelsoep – met krokante eendenborstreepjes en waterkers
  • Hertenbiefstuk – met pastinaak mousseline, bospaddenstoelen en wildjus
  • Fjord Cod – met kruidenkorst en beurre blanc
  • Kaasplateau (roche barron, port salut, manchego met vijgenjam)
  • Sacher taart – gevuld met chocolade bavarois, aardbeien frufi en chocolade ganache

Vrijblijvende offerte Walking dinner

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Wat is een walking dinner?

Een walking dinner is modern, sociaal en origineel. Er is geen vaste tafelschikking meer, simpelweg omdat er niet meer aan tafel gegeten wordt. De verschillende gangen zijn gevuld met kleine gerechten. In vroegere dagen werd een walking dinner ook wel een lopend buffet genoemd. Een walking dinner is een diner waarbij de gasten vrij zijn om rond te lopen terwijl zij genieten van de geserveerde gerechten en het gezelschap. Het grootste voordeel van deze manier van eten is dat u tijdens een walking dinner meer mensen kunt spreken dan wanneer u aan tafel met tafelschikking dineert.

Gerechten bij een walking dinner

Tijdens een walking dinner is het gebruikelijk om ‘fingerfood’ te serveren. Fingerfood zijn hapjes die u uit de hand kunt eten met een lepeltje of vorkje. Al deze hapjes tezamen vormen een volledig diner. Deze culinaire hapjes zijn een mix van koude en warme gerechtjes en zijn fraai opgemaakt in een glas, bordje of kom.

Wanneer een walking dinner

Er zijn veel gelegenheden te bedenken voor een walking dinner. De nadruk bij een walking dinner ligt op het sociale aspect. Het is daarnaast een informele wijze om de inwendige mens te verwennen. Voorbeelden wanneer een walking dinner gehouden kan worden zijn onder andere tijdens een bedrijfsfeest, bruiloft, of een congres. Maar natuurlijk zijn er veel meer momenten voor een walking dinner. Aan u de keuze.

De voordelen

Een walking dinner is modern, origineel en vooral sociaal. Uw gasten kunnen ongestoord met elkaar converseren en kiezen daarbij hun eigen gesprekspartners. Daardoor blijft uw feest soepel lopen. Het is daarom bijna vanzelfsprekend om een walking dinner te kiezen bij een (zakelijk) netwerkmoment.

Heeft u binnenkort iets te vieren en sluit een walking dinner daar perfect bij op aan? Wij kunnen uw feest culinair laten slagen met onze catering. Neem hieronder contact met ons op voor advies en de uitgebreide mogelijkheden.

Maatwerk 

Wij kunnen elk gewenste walking dinner voor u samenstellen waarbij u uiteraard uw eigen input kan geven van de gerechten die geserveerd zullen gaan worden.

Het is tenslotte uw evenement!

Maar om u een handje op weg te helpen hebben wij een aantal thema walking dinners voor u samengesteld die u hieronder kunt vinden. De portionering kunt u het best vergelijken met een half gerecht in een restaurant. Een 6 gangen walking dinner staat dan gelijk aan een volledig 3 gangen menu. Voor grotere groepen kunnen wij ook bij iedere gang twee opties serveren. Uiteraard houden onze koks ook rekening met dieetwensen en allergieën.

Vraag hier uw offerte aan

Kerst Walking dinner (6 gangen)

Gratis bezorgd

7 dagen per week
in Zuid Holland

Kerst Walking dinner (6 gangen)

Full service

Alles wordt van
A tot Z verzorgd

Kerst Walking dinner (6 gangen)

Verse producten

Wij werken uitsluitend
met verse producten

Kerst Walking dinner (6 gangen)

Service & Contact

Neem contact met ons op,
wij helpen u graag

Een greep uit onze klanten: