Select Page

Catering Voorhout

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Voorhout de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Voorhout haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Voorhout van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Voorhout kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Voorhout verzorgt HiP Catering Voorhout ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Voorhout is uw partner!

Catering Voorhout

Buffet Voorhout

Bent u op zoek naar een buffet in Voorhout? HiP Catering Voorhout verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Voorhout. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Voorhout. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Voorhout

BBQ Voorhout

Bent u op zoek naar een BBQ in Voorhout? HiP Catering Voorhout verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Voorhout, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Voorhout staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Voorhout

Borrel Voorhout

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Voorhout, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Voorhout, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Voorhout

Lunch Voorhout

Wilt u een lunch bestellen in Voorhout? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Voorhout.
Of het nou een luxe lunch in Voorhout betreft of een gewone lunch in Voorhout, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Voorhout tot een walking lunch in Voorhout, wij zijn uw partner!

Stretchtent Voorhout

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Voorhout huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Voorhout aan het juiste adres.

Catering Voorhout
Catering Voorhout

Over Voorhout

Voorhout is een dorp in de gemeente Teylingen in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Voorhout kent 17.005 inwoners (1 januari 2021) en heeft een oppervlakte van 12,62 km². Het dorp ligt in de Bollenstreek, ten noorden van Leiden.

De plaats is op 1 januari 2006 met Sassenheim en Warmond samengegaan in de nieuwe gemeente Teylingen. Voordien was het zelfstandig en telde het 14.972 inwoners (1 augustus 2005). Het dorp groeit al enkele decennia zeer snel, vanwege de bouw van nieuwbouwwijken, zoals Oosthout, Hoogh Teylingen en Hooghkamer. Binnen de gemeente Teylingen is het de grootste plaats qua inwonersaantal.

In het Voorhoutse deel van de gemeente Teylingen liggen ook nog de buurtschappen Piet Gijzenbrug (gedeeltelijk) en Teijlingen, dat zijn naam dankt aan slot Teylingen dat zich bij buurtschap bevindt.