Select Page

Catering Voorschoten

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Voorschoten de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Voorschoten haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Voorschoten van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Voorschoten kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Voorschoten verzorgt HiP Catering Voorschoten ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Voorschoten is uw partner!

Catering Voorschoten

Buffet Voorschoten

Bent u op zoek naar een buffet in Voorschoten? HiP Catering Voorschoten verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Voorschoten. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Voorschoten. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Voorschoten

BBQ Voorschoten

Bent u op zoek naar een BBQ in Voorschoten? HiP Catering Voorschoten verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Voorschoten, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Voorschoten staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Voorschoten

Borrel Voorschoten

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Voorschoten, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Voorschoten, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Voorschoten

Lunch Voorschoten

Wilt u een lunch bestellen in Voorschoten? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Voorschoten.
Of het nou een luxe lunch in Voorschoten betreft of een gewone lunch in Voorschoten, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Voorschoten tot een walking lunch in Voorschoten, wij zijn uw partner!

Stretchtent Voorschoten

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Voorschoten huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Voorschoten aan het juiste adres.

Catering Voorschoten
Catering Voorschoten

Over Voorschoten

Voorschoten is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland met 25.585 inwoners (peildatum 31 januari 2023, bron: CBS) en een oppervlakte van 11,59 vierkante kilometer.

Het dorp Voorschoten is in het noorden vastgebouwd aan Leiden, waarvan het gescheiden is door het Korte Vlietkanaal en de spoorlijn Den Haag–Leiden. Het dorp is ingeklemd tussen deze spoorlijn in het westen en het Rijn-Schiekanaal (de Vliet) in het oosten. In het westen grenst de gemeente aan Wassenaar en in het zuiden en oosten aan de gemeente Leidschendam-Voorburg. Leidschendam en Stompwijk liggen zuidwestelijk van Voorschoten. De gemeente heeft een groen karakter, vooral aan de zuid- en westkant, waar de Duivenvoordecorridor een onderdeel is van de ecologische hoofdstructuur van Nederland.