Select Page

Catering Waarder

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Waarder de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Waarder haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Waarder van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Waarder kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Waarder verzorgt HiP Catering Waarder ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Waarder is uw partner!

Catering Waarder

Buffet Waarder

Bent u op zoek naar een buffet in Waarder? HiP Catering Waarder verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Waarder. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Waarder. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Waarder

BBQ Waarder

Bent u op zoek naar een BBQ in Waarder? HiP Catering Waarder verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Waarder, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Waarder staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Waarder

Borrel Waarder

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Waarder, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Waarder, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Waarder

Lunch Waarder

Wilt u een lunch bestellen in Waarder? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Waarder.
Of het nou een luxe lunch in Waarder betreft of een gewone lunch in Waarder, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Waarder tot een walking lunch in Waarder, wij zijn uw partner!

Stretchtent Waarder

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Waarder huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Waarder aan het juiste adres.

Catering Waarder
Catering Waarder

Over Waarder

Waarder is een dorp in de Nederlandse gemeente Bodegraven-Reeuwijk en ligt in de provincie Zuid-Holland. Het dorp is omsloten door de steden Woerden en Oudewater (provincie Utrecht) en de dorpen Papekop, Driebruggen en Nieuwerbrug.

Het dorp is overwegend protestants.

Waarder is ontstaan rondom een verhoging in het veenontginningsgebied langs het veenriviertje de Oude Wetering en beslaat onder andere de volgende polders: Oosteinderpolder, Westeinderpolder, Korte Waarder en Kerverland.