Select Page

Catering Wassenaar

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Wassenaar de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Wassenaar haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Wassenaar van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Wassenaar kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Wassenaar verzorgt HiP Catering Wassenaar ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Wassenaar is uw partner!

Catering Wassenaar

Buffet Wassenaar

Bent u op zoek naar een buffet in Wassenaar? HiP Catering Wassenaar verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Wassenaar. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Wassenaar. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Wassenaar

BBQ Wassenaar

Bent u op zoek naar een BBQ in Wassenaar? HiP Catering Wassenaar verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Wassenaar, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Wassenaar staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Wassenaar

Borrel Wassenaar

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Wassenaar, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Wassenaar, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Wassenaar

Lunch Wassenaar

Wilt u een lunch bestellen in Wassenaar? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Wassenaar.
Of het nou een luxe lunch in Wassenaar betreft of een gewone lunch in Wassenaar, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Wassenaar tot een walking lunch in Wassenaar, wij zijn uw partner!

Stretchtent Wassenaar

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Wassenaar huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Wassenaar aan het juiste adres.

Catering Wassenaar
Catering Wassenaar

Over Wassenaar

Wassenaar is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 27.131 inwoners (31 januari 2023, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 62,50 km². Binnen de gemeentegrenzen liggen naast Wassenaar enkele gehuchten. De gemeente Wassenaar maakte deel uit van het kaderwetgebied Haaglanden en is nu onderdeel van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag.

Wassenaar bestaat uit een dorpskern met daaromheen een bosrijke omgeving met villa’s en landhuizen. Vele hiervan zijn vanouds buitenplaatsen, zomerverblijven voor welgestelde stedelingen. Behalve aan veel vermogende bewoners bieden deze onderdak aan bedrijven en consulaten. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben tot begin 2019 een woning op het landgoed Eikenhorst bewoond. Het landgoed Duinrell is in gebruik als pretpark. Ook renbaan Duindigt, de enige overgebleven gras-renbaan in Nederland, ligt in Wassenaar.