Select Page

Catering Zoeterwoude

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Zoeterwoude de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Zoeterwoude haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Zoeterwoude van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Zoeterwoude kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Zoeterwoude verzorgt HiP Catering Zoeterwoude ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Zoeterwoude is uw partner!

Catering Zoeterwoude

Buffet Zoeterwoude

Bent u op zoek naar een buffet in Zoeterwoude? HiP Catering Zoeterwoude verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Zoeterwoude. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Zoeterwoude. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Zoeterwoude

BBQ Zoeterwoude

Bent u op zoek naar een BBQ in Zoeterwoude? HiP Catering Zoeterwoude verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Zoeterwoude, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Zoeterwoude staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Zoeterwoude

Borrel Zoeterwoude

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Zoeterwoude, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Zoeterwoude, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Zoeterwoude

Lunch Zoeterwoude

Wilt u een lunch bestellen in Zoeterwoude? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Zoeterwoude.
Of het nou een luxe lunch in Zoeterwoude betreft of een gewone lunch in Zoeterwoude, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Zoeterwoude tot een walking lunch in Zoeterwoude, wij zijn uw partner!

Stretchtent Zoeterwoude

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Zoeterwoude huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Zoeterwoude aan het juiste adres.

Catering Zoeterwoude
Catering Zoeterwoude

Over Zoeterwoude

Zoeterwoude is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 9.322 inwoners (op 31 januari 2022, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 21,68 km² (waarvan 1,07 km² water). De gemeente beslaat diverse woonkernen, waarvan Zoeterwoude-Dorp en Zoeterwoude-Rijndijk de grootste zijn. In 2009 is door de gemeenteraad een woonplaatsbesluit in werking getreden, waardoor de voormalige woonkern Gelderswoude per 1 juni 2009 een officiële woon- of vestigingsplaats is geworden en dus een dorp is binnen de gemeente Zoeterwoude, in tegenstelling tot alle andere woonkernen.