Select Page

Catering Zuidbuurt

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Zuidbuurt de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Zuidbuurt haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Zuidbuurt van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Zuidbuurt kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Zuidbuurt verzorgt HiP Catering Zuidbuurt ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Zuidbuurt is uw partner!

Catering Zuidbuurt

Buffet Zuidbuurt

Bent u op zoek naar een buffet in Zuidbuurt? HiP Catering Zuidbuurt verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Zuidbuurt. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Zuidbuurt. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Zuidbuurt

BBQ Zuidbuurt

Bent u op zoek naar een BBQ in Zuidbuurt? HiP Catering Zuidbuurt verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Zuidbuurt, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Zuidbuurt staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Zuidbuurt

Borrel Zuidbuurt

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Zuidbuurt, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Zuidbuurt, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Zuidbuurt

Lunch Zuidbuurt

Wilt u een lunch bestellen in Zuidbuurt? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Zuidbuurt.
Of het nou een luxe lunch in Zuidbuurt betreft of een gewone lunch in Zuidbuurt, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Zuidbuurt tot een walking lunch in Zuidbuurt, wij zijn uw partner!

Stretchtent Zuidbuurt

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Zuidbuurt huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Zuidbuurt aan het juiste adres.

Catering Zuidbuurt
Catering Zuidbuurt

Over Zuidbuurt

Zuidbuurt is een buurtschap in de gemeente Vlaardingen in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De buurtschap is gelegen ten westen van de stad Vlaardingen en ten oosten van Maassluis. Zuidbuurt ligt in de Aalkeet-Buitenpolder. De buurtschap bestaat uit enkele boerderijen langs de Zuidbuurt. De meeste bewoning ligt tegen de gemeentegrens met Maassluis aan. Ten noorden van de buurtschap loopt de Poeldijksche Wetering. Ten oosten van Zuidbuurt ligt de gegraven Surfplas.