Select Page

Catering Aarlanderveen

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Aarlanderveen de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Aarlanderveen haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Aarlanderveen van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Aarlanderveen kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Aarlanderveen verzorgt HiP Catering Aarlanderveen ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Aarlanderveen is uw partner!

Catering Aarlanderveen

Buffet Aarlanderveen

Bent u op zoek naar een buffet in Aarlanderveen? HiP Catering Aarlanderveen verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Aarlanderveen. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Aarlanderveen. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Aarlanderveen

BBQ Aarlanderveen

Bent u op zoek naar een BBQ in Aarlanderveen? HiP Catering Aarlanderveen verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Aarlanderveen, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Aarlanderveen staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Aarlanderveen

Borrel Aarlanderveen

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Aarlanderveen, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Aarlanderveen, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Aarlanderveen

Lunch Aarlanderveen

Wilt u een lunch bestellen in Aarlanderveen? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Aarlanderveen.
Of het nou een luxe lunch in Aarlanderveen betreft of een gewone lunch in Aarlanderveen, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Aarlanderveen tot een walking lunch in Aarlanderveen, wij zijn uw partner!

Stretchtent Aarlanderveen

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Aarlanderveen huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Aarlanderveen aan het juiste adres.

Catering Aarlanderveen
Catering Aarlanderveen

Over Aarlanderveen

Aarlanderveen is een dorp in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, behorend tot de gemeente Alphen aan den Rijn. Het ligt ca. 5 km ten oosten van Alphen aan den Rijn. Aarlanderveen wordt voor het eerst vermeld als heerlijkheid op het verlovingscontract van Floris IV van Holland en Machteld van Brabant (13e eeuw). Het dorp komt door de eeuwen heen in het bezit van verschillende adellijke families, waaronder Van Oudshoorn en Van IJsselstein. Aan het begin van de Renaissance in 1584 of 1593 komt Aarlanderveen in het bezit van veldmaarschalk Ernst van Mansveld of Von Mandelsloh. Het helmteken van zijn familie was een snoerloze hoorn met daarboven een zilveren doodshoofd en twee gekruiste zwaarden. Dit helmteken werd het heerlijkheidswapen en later het gemeentewapen. Recenter werd dit wapen, nu Aarlanderveen sedert 1918 behoort tot de gemeente Alphen aan den Rijn, ook nog gevoerd door het waterschap de Zuid- en Noordeinderpolder tussen 1972 en 1990. In 1990 ging het waterschap bij een fusie op in het Waterschap De Aarlanden, dat nog steeds ruim het gebied van de voormalige gemeente omvat.