Select Page

Catering Alphen aan de Rijn

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Alphen aan de Rijn de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Alphen aan de Rijn haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Alphen aan de Rijn van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Alphen aan de Rijn kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Alphen aan de Rijn verzorgt HiP Catering Alphen aan de Rijn ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Alphen aan de Rijn is uw partner!

Catering Alphen aan de Rijn

Buffet Alphen aan de Rijn

Bent u op zoek naar een buffet in Alphen aan de Rijn? HiP Catering Alphen aan de Rijn verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Alphen aan de Rijn. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Alphen aan de Rijn. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Alphen aan de Rijn

BBQ Alphen aan de Rijn

Bent u op zoek naar een BBQ in Alphen aan de Rijn? HiP Catering Alphen aan de Rijn verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Alphen aan de Rijn, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Alphen aan de Rijn staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Alphen aan de Rijn

Borrel Alphen aan de Rijn

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Alphen aan de Rijn, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Alphen aan de Rijn, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Alphen aan de Rijn

Lunch Alphen aan de Rijn

Wilt u een lunch bestellen in Alphen aan de Rijn? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Alphen aan de Rijn.
Of het nou een luxe lunch in Alphen aan de Rijn betreft of een gewone lunch in Alphen aan de Rijn, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Alphen aan de Rijn tot een walking lunch in Alphen aan de Rijn, wij zijn uw partner!

Stretchtent Alphen aan de Rijn

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Alphen aan de Rijn huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Alphen aan de Rijn aan het juiste adres.

Catering Alphen aan de Rijn
Catering Alphen aan de Rijn

Over Alphen aan de Rijn

Alphen aan den Rijn begon vanaf het midden van de jaren vijftig sterk te groeien. Aan de westkant werd in de polder chocoladefabriek De Baronie gebouwd als start voor een nieuw industriegebied. Er kwam een verbinding naar de wegenroute Rotterdam – Amsterdam via een nieuwe hooggelegen verkeersbrug over de Oude Rijn, de Koningin Julianabrug. Langs de Oude Rijn produceerden bedrijven en industrie op hoge toeren. De arbeiders (nu werknemers) woonden bij de fabrieken in kleine rijtjeshuizen in straatjes naast de fabrieken of aan de overkant haaks op de Rijn en aan de Lage Zijde.

Vanaf de jaren negentig werden ook grote woonwijken ten zuiden van de spoorlijn gebouwd, Kerk en Zanen, en bedrijventerreinen opgeleverd. Alphen ontwikkelde zich aanvankelijk tot forensenstad, maar binnen de grenzen kwam ook steeds meer werkgelegenheid zodat tegenwoordig sprake is van een levendige stad met een afgewogen bevolkingssamenstelling en goede werkgelegenheid. De nieuwste planologische ontwikkelingen Lage Zijde centrum geven het oude dorp met de Aar een urbane impuls.