Select Page

Catering Zwammerdam

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Zwammerdam de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Zwammerdam haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Zwammerdam van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Zwammerdam kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Zwammerdam verzorgt HiP Catering Zwammerdam ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Zwammerdam is uw partner!

Catering Zwammerdam

Buffet Zwammerdam

Bent u op zoek naar een buffet in Zwammerdam? HiP Catering Zwammerdam verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Zwammerdam. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Zwammerdam. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Zwammerdam

BBQ Zwammerdam

Bent u op zoek naar een BBQ in Zwammerdam? HiP Catering Zwammerdam verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Zwammerdam, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Zwammerdam staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Zwammerdam

Borrel Zwammerdam

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Zwammerdam, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Zwammerdam, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Zwammerdam

Lunch Zwammerdam

Wilt u een lunch bestellen in Zwammerdam? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Zwammerdam.
Of het nou een luxe lunch in Zwammerdam betreft of een gewone lunch in Zwammerdam, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Zwammerdam tot een walking lunch in Zwammerdam, wij zijn uw partner!

Stretchtent Zwammerdam

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Zwammerdam huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Zwammerdam aan het juiste adres.

Catering Zwammerdam
Catering Zwammerdam

Over Zwammerdam

Zwammerdam is een dorp in de gemeente Alphen aan den Rijn, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, gelegen aan rivier de Oude Rijn. In 2021 had het dorp 1.900 inwoners. Tot 1964 was Zwammerdam een zelfstandige gemeente. Diverse delen van de gemeente zijn bij het verlies van deze zelfstandigheid naar naburige gemeenten zoals Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Boskoop en Reeuwijk overgegaan.

Zwammerdam heeft een kleine en compacte oude kern met kronkelende straatjes en met historische bebouwing. Zwammerdam is, in tegenstelling tot lintbebouwing, een van de weinige dorpen in de Rijnstreek die gebouwd zijn rondom een plein. Ten zuidwesten loopt de spoorlijn Woerden – Leiden. Aan deze spoorlijn had Zwammerdam een eigen spoorweghalte, namelijk halte Zwammerdam.