Select Page

Catering Nieuwkoop

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Nieuwkoop de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Nieuwkoop haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Nieuwkoop van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Nieuwkoop kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Delft verzorgt HiP Catering Nieuwkoop ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Nieuwkoop is uw partner!

Catering Nieuwkoop

Buffet Nieuwkoop

Bent u op zoek naar een buffet in Nieuwkoop? HiP Catering Nieuwkoop verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Nieuwkoop. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Nieuwkoop. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Nieuwkoop

BBQ Nieuwkoop

Bent u op zoek naar een BBQ in Nieuwkoop? HiP Catering Nieuwkoop verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Nieuwkoop, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Nieuwkoop staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Nieuwkoop

Borrel Nieuwkoop

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Nieuwkoop, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Nieuwkoop, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Nieuwkoop

Lunch Nieuwkoop

Wilt u een lunch bestellen in Nieuwkoop? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Nieuwkoop.
Of het nou een luxe lunch in Nieuwkoop betreft of een gewone lunch in Nieuwkoop, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Nieuwkoop tot een walking lunch in Nieuwkoop, wij zijn uw partner!

Stretchtent Nieuwkoop

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Nieuwkoop huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Nieuwkoop aan het juiste adres.

Catering Nieuwkoop
Catering Nieuwkoop

Over Nieuwkoop

Nieuwkoop is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt op 31 januari 2023 29.434 inwoners. De gemeente heeft een oppervlakte van 90,19 km² (waarvan 16,05 km² water). De gemeente Nieuwkoop ligt midden in het Groene Hart.

De gemeente Nieuwkoop fuseerde op 1 januari 2007 met Ter Aar en Liemeer waarbij de nieuwe gemeente de naam Nieuwkoop kreeg.