Select Page

Catering Delft

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Delft de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Delft haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Delft van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Delft kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Delft verzorgt HiP Catering Delft ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Delft is uw partner!

Catering Delft

Buffet Delft

Bent u op zoek naar een buffet in Delft? HiP Catering Delft verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Delft. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Delft. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Delft

BBQ Delft

Bent u op zoek naar een BBQ in Delft? HiP Catering Delft verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Delft, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Delft staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Delft

Borrel Delft

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Delft, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Delft, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Delft

Lunch Delft

Wilt u een lunch bestellen in Delft? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Delft.
Of het nou een luxe lunch in Delft betreft of een gewone lunch in Delft, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Delft tot een walking lunch in Delft, wij zijn uw partner!

Stretchtent Delft

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Delft huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Delft aan het juiste adres.

Catering Delft
Catering Delft

Over Delft

Delft is een stad en gemeente gelegen aan de Schie, tussen Den Haag en Rotterdam. Op 1 januari 2021 telde de gemeente Delft 103.588 inwoners. Delft is de hoofdplaats van het hoogheemraadschap Delfland.

Delft heeft een historische binnenstad, ontwikkelde zich in de 19e eeuw tot industriestad en profileert zich tegenwoordig, met de aanwezigheid van een Technische Universiteit en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares, vooral als Delft Kennisstad met als slagzin Creating History. Binnen de geschiedenis van Nederland is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft geresideerd en er in 1584 werd vermoord. De Oranjes worden sindsdien traditioneel in Delft bijgezet. De bijnaam van Delft is de Prinsenstad.

De patroonheilige van de stad is Hippolytus van Rome.