Select Page

Catering Den Hoorn

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Den Hoorn de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Den Hoorn haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Den Hoorn van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Den Hoorn kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Den Hoorn verzorgt HiP Catering Den Hoorn ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Den Hoorn is uw partner!

Catering Den Hoorn

Buffet Den Hoorn

Bent u op zoek naar een buffet in Den Hoorn? HiP Catering Den Hoorn verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Den Hoorn. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Den Hoorn. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Den Hoorn

BBQ Den Hoorn

Bent u op zoek naar een BBQ in Den Hoorn? HiP Catering Den Hoorn verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Den Hoorn, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Den Hoorn staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Den Hoorn

Borrel Den Hoorn

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Den Hoorn, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Den Hoorn, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Den Hoorn

Lunch Den Hoorn

Wilt u een lunch bestellen in Den Hoorn? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Den Hoorn.
Of het nou een luxe lunch in Den Hoorn betreft of een gewone lunch in Den Hoorn, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Den Hoorn tot een walking lunch in Den Hoorn, wij zijn uw partner!

Stretchtent Den Hoorn

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Den Hoorn huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Den Hoorn aan het juiste adres.

Catering Den Hoorn
Catering Den Hoorn

Over Den Hoorn

Den Hoorn is een dorp in de gemeente Midden-Delfland, provincie Zuid-Holland, Nederland. Het dorp is gelegen onder de rook van Delft. Op 1 januari 2021 woonden er 8.515 mensen.

Een tweetal waterlopen doorkruist het dorp: de Lookwatering en de Gaag die vanuit Delft naar Schipluiden stroomt. In de kern van het dorp vindt men enkele karakteristieke bouwwerken onder andere ‘de Bolle Kickert’ (brug over de Gaag) en de katholieke Sint-Antonius en Corneliuskerk in neogotische stijl, een laat werk van Nicolaas Molenaar sr..

Den Hoorn is van oudsher een agrarisch dorp. Veelal familiebedrijven met een bescheiden kascomplex. Diverse ontwikkelingen, onder andere schaalvergroting in de bedrijfstak en verslechterende marktomstandigheden, zorgden er medio 2002 voor dat circa 75% van de tuinbouwondernemers hun bedrijf gezamenlijk ter verkoop aanboden ter ontwikkeling van woningbouw en industrie. Deze clustering vond haar oorsprong in de ontwikkeling van een regionale rioolzuiveringsinstallatie, Delfluent, in het tuinbouwgebied aan de Noordhoornseweg.