Select Page

Catering Rijswijk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Rijswijk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Rijswijk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Rijswijk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Rijswijk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Rijswijk verzorgt HiP Catering Rijswijk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Rijswijk is uw partner!

Catering Rijswijk

Buffet Rijswijk

Bent u op zoek naar een buffet in Rijswijk? HiP Catering Rijswijk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Rijswijk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Rijswijk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Rijswijk

BBQ Rijswijk

Bent u op zoek naar een BBQ in Rijswijk? HiP Catering Rijswijk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Rijswijk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Rijswijk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Rijswijk

Borrel Rijswijk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Rijswijk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Rijswijk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Rijswijk

Lunch Rijswijk

Wilt u een lunch bestellen in Rijswijk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Rijswijk.
Of het nou een luxe lunch in Rijswijk betreft of een gewone lunch in Rijswijk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Rijswijk tot een walking lunch in Rijswijk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Rijswijk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Rijswijk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Rijswijk aan het juiste adres.

Catering Rijswijk
Catering Rijswijk

Over Rijswijk

Rijswijk is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente ligt aan de zuidkant van Den Haag en aan de noordrand van Delft en heeft een oppervlakte van 14 km². Rijswijk heeft 58.050 inwoners. De gemeente maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.