Select Page

Catering Delfgauw

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Delfgauw de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Delfgauw haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Delfgauw van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Delfgauw kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Delfgauw verzorgt HiP Catering Delfgauw ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Delfgauw is uw partner!

Catering Delfgauw

Buffet Delfgauw

Bent u op zoek naar een buffet in Delfgauw? HiP Catering Delfgauw verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Delfgauw. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Delfgauw. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Delfgauw

BBQ Delfgauw

Bent u op zoek naar een BBQ in Delfgauw? HiP Catering Delfgauw verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Delfgauw, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Delfgauw staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Delfgauw

Borrel Delfgauw

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Delfgauw, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Delfgauw, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Delfgauw

Lunch Delfgauw

Wilt u een lunch bestellen in Delfgauw? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Delfgauw.
Of het nou een luxe lunch in Delfgauw betreft of een gewone lunch in Delfgauw, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Delfgauw tot een walking lunch in Delfgauw, wij zijn uw partner!

Stretchtent Delfgauw

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Delfgauw huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Delfgauw aan het juiste adres.

Catering Delfgauw
Catering Delfgauw

Over Delfgauw

Delfgauw is een dorp in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp ligt tussen Delft en Pijnacker aan de N473 en de N470, en is grotendeels in de Noordpolder van Delfgauw gebouwd. Door de komst van de Vinex-locatie Emerald is Delfgauw van een paar honderd naar een paar duizend huizen gegroeid. Delfgauw maakte vroeger deel uit van de ambachtsheerlijkheid Vrijenban en later van de gemeente met dezelfde naam. Toen deze in 1921 werd opgeheven, werd Delfgauw aan de gemeente Pijnacker toegevoegd, die in 2002 fuseerde met de gemeente Nootdorp.