Select Page

Catering Nootdorp

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Nootdorp de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Nootdorp haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Nootdorp van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Nootdorp kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Nootdorp verzorgt HiP Catering Nootdorp ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Nootdorp is uw partner!

Catering Nootdorp

Buffet Nootdorp

Bent u op zoek naar een buffet in Nootdorp? HiP Catering Nootdorp verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Nootdorp. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Nootdorp. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Nootdorp

BBQ Nootdorp

Bent u op zoek naar een BBQ in Nootdorp? HiP Catering Nootdorp verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Nootdorp, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Nootdorp staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Nootdorp

Borrel Nootdorp

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Nootdorp, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Nootdorp, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Nootdorp

Lunch Nootdorp

Wilt u een lunch bestellen in Nootdorp? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Nootdorp.
Of het nou een luxe lunch in Nootdorp betreft of een gewone lunch in Nootdorp, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Nootdorp tot een walking lunch in Nootdorp, wij zijn uw partner!

Stretchtent Nootdorp

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Nootdorp huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Nootdorp aan het juiste adres.

Catering Nootdorp
Catering Nootdorp

Over Nootdorp

Nootdorp is een dorp in de Nederlandse gemeente Pijnacker-Nootdorp. Het ligt vlak bij Den Haag, Pijnacker en Delft. Nootdorp was tot 1 januari 2002 een zelfstandige gemeente. Om financiële redenen en om annexatie door Den Haag, dan wel Delft, voor te zijn, fuseerde Nootdorp met Pijnacker. Het grootste deel van de Vinex-locatie Ypenburg was oorspronkelijk Nootdorps grondgebied. Dit ging in het jaar 2002 gedeeltelijk over naar de gemeente Den Haag.