Select Page

Catering Den Haag

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Den Haag de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Den Haag haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Den Haag van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Den Haag kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Den Haag verzorgt HiP Catering Den Haag ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Den Haag is uw partner!

Catering Den Haag

Buffet Den Haag

Bent u op zoek naar een buffet in Den Haag? HiP Catering Den Haag verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Den Haag. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Den Haag. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Den Haag

BBQ Den Haag

Bent u op zoek naar een BBQ in Den Haag? HiP Catering Den Haag verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Den Haag, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Den Haag staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Den Haag

Borrel Den Haag

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Den Haag, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Den Haag, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Den Haag

Lunch Den Haag

Wilt u een lunch bestellen in Den Haag? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Den Haag.
Of het nou een luxe lunch in Den Haag betreft of een gewone lunch in Den Haag, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Den Haag tot een walking lunch in Den Haag, wij zijn uw partner!

Stretchtent Den Haag

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Den Haag huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Den Haag aan het juiste adres.

Catering Den Haag
Catering Den Haag

Over Den Haag

Den Haag ook wel ‘s-Gravenhage genoemd, is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en met 562.446 inwoners (31 januari 2023, bron: CBS) de op twee na grootste gemeente van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. Alhoewel Den Haag niet de hoofdstad van Nederland is, dat is Amsterdam, is het wel de residentie (regeringszetel) en fungeert het in veel opzichten als hoofdstad.

De stad Den Haag ontstond in de middeleeuwen rond de Hofvijver en het Binnenhof, tegenwoordig het centrum van de Nederlandse politiek. De Nederlandse regering en het parlement zijn in de stad gevestigd, en het is de residentie van het koninklijk huis. Ook staan de meeste ambassades, alle ministeries en de Hoge Raad in Den Haag. Daarnaast is de stad standplaats van verschillende nationale en internationale rechtscolleges, waaronder het Internationaal Gerechtshof in het Vredespaleis en het Internationaal Strafhof. Het was rond het jaar 1900 ook de gastheer van de twee Haagse vredesconferenties, waar belangrijke internationale afspraken over het oorlogsrecht tot stand kwamen.