Select Page

Catering Leidschendam

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Leidschendam de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Leidschendam haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Leidschendam van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Leidschendam kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Delft verzorgt HiP Catering Leidschendam ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Leidschendam is uw partner!

Catering Leidschendam

Buffet Leidschendam

Bent u op zoek naar een buffet in Leidschendam? HiP Catering Leidschendam verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Leidschendam. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Leidschendam. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Leidschendam

BBQ Leidschendam

Bent u op zoek naar een BBQ in Leidschendam? HiP Catering Leidschendam verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Leidschendam, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Leidschendam staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Leidschendam

Borrel Leidschendam

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Leidschendam, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Leidschendam, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Leidschendam

Lunch Leidschendam

Wilt u een lunch bestellen in Leidschendam? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Leidschendam.
Of het nou een luxe lunch in Leidschendam betreft of een gewone lunch in Leidschendam, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Leidschendam tot een walking lunch in Leidschendam, wij zijn uw partner!

Stretchtent Leidschendam

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Leidschendam huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Leidschendam aan het juiste adres.

Catering Leidschendam
Catering Leidschendam

Over Leidschendam

Leidschendam is een plaats in de gemeente Leidschendam-Voorburg, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De plaats telt ongeveer 34.225 inwoners (2021).

De gemeente(naam) ontstond in 1938 uit een fusie tussen de gemeenten Veur en Stompwijk met de buurtschap Wilsveen. Tot 1 januari 2002 vormde het een zelfstandige gemeente. Sindsdien is het samen met het kerkdorp Stompwijk en Voorburg onderdeel van de gemeente Leidschendam-Voorburg, gelegen aan het kanaal de Vliet, ook bekend onder de naam Rijn-Schiekanaal. De gemeente Leidschendam telde eind 2001 circa 40.000 inwoners op een oppervlakte van 37,8 km².