Select Page

Catering Voorburg

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Voorburg de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Voorburg haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Voorburg van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Voorburg kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Voorburg verzorgt HiP Catering Voorburg ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Voorburg is uw partner!

Catering Voorburg

Buffet Voorburg

Bent u op zoek naar een buffet in Voorburg? HiP Catering Voorburg verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Voorburg. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Voorburg. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Voorburg

BBQ Voorburg

Bent u op zoek naar een BBQ in Voorburg? HiP Catering Voorburg verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Voorburg, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Voorburg staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Voorburg

Borrel Voorburg

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Voorburg, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Voorburg, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Voorburg

Lunch Voorburg

Wilt u een lunch bestellen in Voorburg? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Voorburg.
Of het nou een luxe lunch in Voorburg betreft of een gewone lunch in Voorburg, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Voorburg tot een walking lunch in Voorburg, wij zijn uw partner!

Stretchtent Voorburg

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Voorburg huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Voorburg aan het juiste adres.

Catering Voorburg
Catering Voorburg

Over Voorburg

Voorburg is een stad en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, die op 1 januari 2002 fuseerde met Leidschendam tot de huidige gemeente Leidschendam-Voorburg. Voorburg is gelegen aan het Rijn-Schiekanaal (ook Vliet genoemd) en grenst aan Den Haag, Rijswijk en (binnen de eigen gemeente) aan Leidschendam. Hoewel Voorburg geheel is vastgegroeid aan Den Haag heeft het een oude dorpskern en een eigen geschiedenis. Voorburg is geheel verstedelijkt. Binnen de grotere gemeente Leidschendam-Voorburg zijn nog wel landelijke gebieden.

Voorburg ligt op een oude duinenrij of strandwal die parallel loopt aan de Noordzeekust en waar al sinds ca. 2700 v.Chr. mensen wonen, zo blijkt uit archeologische vondsten. Bewoning is ook aangetoond in de Bronstijd en de Late IJzertijd, de periode voor en tijdens de Romeinse overheersing. In 1988 werd de tweeduizendjarige historie van Voorburg gevierd.