Select Page

Catering Gorinchem

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Gorinchem de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Gorinchem haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Gorinchem van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Gorinchem kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Gorinchem verzorgt HiP Catering Gorinchem ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Gorinchem is uw partner!

Catering Gorinchem

Buffet Gorinchem

Bent u op zoek naar een buffet in Gorinchem? HiP Catering Gorinchem verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Gorinchem. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Gorinchem. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Gorinchem

BBQ Gorinchem

Bent u op zoek naar een BBQ in Gorinchem? HiP Catering Gorinchem verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Gorinchem, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Gorinchem staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Gorinchem

Borrel Gorinchem

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Gorinchem, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Gorinchem, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Gorinchem

Lunch Gorinchem

Wilt u een lunch bestellen in Gorinchem? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Gorinchem.
Of het nou een luxe lunch in Gorinchem betreft of een gewone lunch in Gorinchem, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Gorinchem tot een walking lunch in Gorinchem, wij zijn uw partner!

Stretchtent Gorinchem

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Gorinchem huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Gorinchem aan het juiste adres.

Catering Gorinchem
Catering Gorinchem

Over Gorinchem

Gorinchem uitgesproken als Gorkum en niet officieel ook wel geschreven als Gorcum of Gorkum, is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Op een oppervlakte van 22,01 km² (waarvan 3,23 km² water) wonen 37.635 mensen (31 januari 2022, bron: CBS). Dalem behoort ook tot de gemeente Gorinchem. In het centrum van Gorinchem ligt de goed bewaarde vestingstad.

Gorinchem werd op 16 augustus 2021 door de ANWB uitgeroepen tot de allermooiste vestingstad van Nederland.