Select Page

Catering Arkel

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Arkel de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Arkel haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Arkel van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Arkel kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Arkel verzorgt HiP Catering Arkel ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Arkel is uw partner!

Catering Arkel

Buffet Arkel

Bent u op zoek naar een buffet in Arkel? HiP Catering Arkel verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Arkel. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Arkel. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Arkel

BBQ Arkel

Bent u op zoek naar een BBQ in Arkel? HiP Catering Arkel verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Arkel, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Arkel staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Arkel

Borrel Arkel

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Arkel, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Arkel, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Arkel

Lunch Arkel

Wilt u een lunch bestellen in Arkel? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Arkel.
Of het nou een luxe lunch in Arkel betreft of een gewone lunch in Arkel, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Arkel tot een walking lunch in Arkel, wij zijn uw partner!

Stretchtent Arkel

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Arkel huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Arkel aan het juiste adres.

Catering Arkel
Catering Arkel

Over Arkel

Arkel is een Nederlands dorp in de gemeente Molenlanden, in de Alblasserwaard, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, iets ten noorden van Gorinchem in het gelijknamige Land van Arkel. In 2021 had Arkel 3.390 inwoners.