Select Page

Catering Rietveld

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Rietveld de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Rietveld haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Rietveld van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Rietveld kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Rietveld verzorgt HiP Catering Rietveld ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Rietveld is uw partner!

Catering Rietveld

Buffet Rietveld

Bent u op zoek naar een buffet in Rietveld? HiP Catering Rietveld verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Rietveld. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Rietveld. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Rietveld

BBQ Rietveld

Bent u op zoek naar een BBQ in Rietveld? HiP Catering Rietveld verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Rietveld, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Rietveld staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Rietveld

Borrel Rietveld

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Rietveld, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Rietveld, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Rietveld

Lunch Rietveld

Wilt u een lunch bestellen in Rietveld? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Rietveld.
Of het nou een luxe lunch in Rietveld betreft of een gewone lunch in Rietveld, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Rietveld tot een walking lunch in Rietveld, wij zijn uw partner!

Stretchtent Rietveld

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Rietveld huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Rietveld aan het juiste adres.

Catering Rietveld
Catering Rietveld

Over Rietveld

Rietveld is een voormalige gemeente en heerlijkheid die nu behoort tot de Nederlandse gemeente Woerden, in de provincie Utrecht. Het is gelegen iets ten noorden van Barwoutswaarder, aan de andere zijde van de Oude Rijn van Woerden naar Nieuwerbrug.

Rietveld was een zelfstandige gemeente die van 1817 tot 1964 bestond als afsplitsing van de gemeente Zegveld, toen nog in de provincie Zuid-Holland; in 1964 werd het aan de gemeente Woerden toegevoegd. De gemeente werd ook wel Rietveld en De Bree genoemd.

Voordien was het en is ook thans nog een heerlijkheid die meestal samen werd bezeten met de heerlijkheid Alphen. Deze twee heerlijkheden zijn sinds lang in het bezit van het geslacht De Smeth.