Select Page

Catering Schelluinen

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Schelluinen de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Schelluinen haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Schelluinen van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Schelluinen kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Schelluinen verzorgt HiP Catering Schelluinen ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Schelluinen is uw partner!

Catering Schelluinen

Buffet Schelluinen

Bent u op zoek naar een buffet in Schelluinen? HiP Catering Schelluinen verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Schelluinen. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Schelluinen. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Schelluinen

BBQ Schelluinen

Bent u op zoek naar een BBQ in Schelluinen? HiP Catering Schelluinen verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Schelluinen, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Schelluinen staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Schelluinen

Borrel Schelluinen

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Schelluinen, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Schelluinen, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Schelluinen

Lunch Schelluinen

Wilt u een lunch bestellen in Schelluinen? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Schelluinen.
Of het nou een luxe lunch in Schelluinen betreft of een gewone lunch in Schelluinen, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Schelluinen tot een walking lunch in Schelluinen, wij zijn uw partner!

Stretchtent Schelluinen

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Schelluinen huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Schelluinen aan het juiste adres.

Catering Schelluinen
Catering Schelluinen

Over Schelluinen

Schelluinen is een dorp in de gemeente Molenlanden, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp had op 1 januari 2021 1.305 inwoners. Schelluinen was tot 1986 een zelfstandige gemeente, maar ging daarna op in de nieuw gevormde gemeente Giessenlanden, die in 2019 opging in de nieuwe gemeente Molenlanden.

Schelluinen ligt aan de N216 en heeft een openbare basisschool, Het Tweespan genaamd. Verder heeft het dorp een dorpshuis, speeltuin, kinderboerderij, een tennis-, schaats- en gymvereniging. De plaatselijke voetbalclub is VV Schelluinen. Ook is er een vestiging van het CBR gevestigd in het dorp.