Select Page

Catering Heijplaat

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Heijplaat de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Heijplaat haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Heijplaat van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Heijplaat kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Heijplaat verzorgt HiP Catering Heijplaat ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Heijplaat is uw partner!

Catering Heijplaat

Buffet Heijplaat

Bent u op zoek naar een buffet in Heijplaat? HiP Catering Heijplaat verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Heijplaat. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Heijplaat. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Heijplaat

BBQ Heijplaat

Bent u op zoek naar een BBQ in Heijplaat? HiP Catering Heijplaat verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Heijplaat, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Heijplaat staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Heijplaat

Borrel Heijplaat

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Heijplaat, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Heijplaat, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Heijplaat

Lunch Heijplaat

Wilt u een lunch bestellen in Heijplaat? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Heijplaat.
Of het nou een luxe lunch in Heijplaat betreft of een gewone lunch in Heijplaat, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Heijplaat tot een walking lunch in Heijplaat, wij zijn uw partner!

Stretchtent Heijplaat

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Heijplaat huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Heijplaat aan het juiste adres.

Catering Heijplaat
Catering Heijplaat

Over Heijplaat

Heijplaat is een wijk in het Rotterdamse stadsdeel Charlois. Heijplaat ligt zuidelijk van de Nieuwe Maas en wordt omringd door de Eemhaven in het westen en de Waalhaven in het oosten. De enige toegang over land is de Waalhavenweg vanaf het industrieterrein Waalhaven Zuid.

Heijplaat is ontstaan als woonwijk voor arbeiders van de toenmalige Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) die in 1904 hier begon met onderhoud en bouw van schepen. Heijplaat ligt relatief ver buiten Rotterdam en was dus ook moeilijk bereikbaar voor de werknemers. De naam verwijst naar de nabijgelegen, en inmiddels verdwenen, buurtschap De Heij.

In 1914 werd de NV Bouwmaatschappij Heyplaat opgericht, die opdracht gaf tot het bouwen van een toentertijd moderne wijk in de vorm van een tuindorp. Het tuindorp werd ontworpen en ontwikkeld door Architectenbureau van H.A.J. Baanders en Jan Baanders Sr..

In het begin van de jaren twintig was het tuindorp af en vormde een gemeenschap met eigen scholen, winkels, feestzaal en kerken. In de huidige bebouwing zijn nog goed de structuren van het tuindorp te vinden. In de as van de centrale woonstraat bieden de drie oorspronkelijke kerken in elkaars verlengde een schilderachtige aanblik. In 1934 is aan de Nieuwe Maas direct ten westen van Heijplaat Quarantainestation Heijplaat geopend voor zeelieden met besmettelijke ziekten. De begroeiing op het terrein is nu verruigd. Het idyllisch gelegen rivierstrandje op de oever is het enige natuurlijke zandstrand van Rotterdam en wordt druk bezocht.

In de jaren vijftig werden 300 huizen, ontworpen door architect J.W.C. Boks, bijgebouwd.