Select Page

Catering Schiedam

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Schiedam de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Schiedam haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Schiedam van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Schiedam kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Schiedam verzorgt HiP Catering Schiedam ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Schiedam is uw partner!

Catering Schiedam

Buffet Schiedam

Bent u op zoek naar een buffet in Schiedam? HiP Catering Schiedam verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Schiedam. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Schiedam. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Schiedam

BBQ Schiedam

Bent u op zoek naar een BBQ in Schiedam? HiP Catering Schiedam verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Schiedam, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Schiedam staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Schiedam

Borrel Schiedam

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Schiedam, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Schiedam, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Schiedam

Lunch Schiedam

Wilt u een lunch bestellen in Schiedam? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Schiedam.
Of het nou een luxe lunch in Schiedam betreft of een gewone lunch in Schiedam, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Schiedam tot een walking lunch in Schiedam, wij zijn uw partner!

Stretchtent Schiedam

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Schiedam huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Schiedam aan het juiste adres.

Catering Schiedam
Catering Schiedam

Over Schiedam

Schiedam is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het gemeentebestuur neemt deel aan de gemeenschappelijke regeling Metropoolregio Rotterdam-Den Haag.

Schiedam is gelegen tussen Rotterdam en Vlaardingen, oorspronkelijk aan de Schie en later ook aan de Nieuwe Maas. Per 1 januari 2021 had de gemeente 79.356 inwoners. De stad is wereldwijd bekend om haar jeneverproductie, de historische binnenstad met historische havens (in andere Hollandse steden zouden die ‘grachten’ heten) en de hoogste windmolens ter wereld.