Select Page

Catering Rhoon

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Rhoon de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Rhoon haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Rhoon van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Rhoon kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Rhoon verzorgt HiP Catering Rhoon ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Rhoon is uw partner!

Catering Rhoon

Buffet Rhoon

Bent u op zoek naar een buffet in Rhoon? HiP Catering Rhoon verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Rhoon. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Rhoon. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Rhoon

BBQ Rhoon

Bent u op zoek naar een BBQ in Rhoon? HiP Catering Rhoon verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Rhoon, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Rhoon staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Rhoon

Borrel Rhoon

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Rhoon, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Rhoon, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Rhoon

Lunch Rhoon

Wilt u een lunch bestellen in Rhoon? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Rhoon.
Of het nou een luxe lunch in Rhoon betreft of een gewone lunch in Rhoon, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Rhoon tot een walking lunch in Rhoon, wij zijn uw partner!

Stretchtent Rhoon

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Rhoon huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Rhoon aan het juiste adres.

Catering Rhoon
Catering Rhoon

Over Rhoon

Rhoon is een dorp in de gemeente Albrandswaard, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Rhoon ligt op het eiland IJsselmonde, ten zuidwesten van Rotterdam.

Rhoon, oorspronkelijk een uitgestrekt dijkdorp, kenmerkt zich tegenwoordig vooral door de grootschalige naoorlogse uitbreidingen: omgeving L.G. Molenaarstraat (jaren 50); Rhoon-Zuid (jaren 50/60); ’t Ghijseland (jaren 70); de Huyters en Rhoon-Noord (jaren 80); omgeving Saffierlaan-Portland (jaren 90); het in aanbouw zijnde Essendael (21e eeuw).

Rhoon is een rustig dorp, met veel forensen uit de haven van Rotterdam. Het dorp wordt ontsloten door de N492 (Groene Kruisweg), de A15 en het metrostation Rhoon.