Select Page

Catering Hellevoetsluis

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Hellevoetsluis de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Hellevoetsluis haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Hellevoetsluis van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Hellevoetsluis kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Hellevoetsluis verzorgt HiP Catering Hellevoetsluis ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Hellevoetsluis is uw partner!

Catering Hellevoetsluis

Buffet Hellevoetsluis

Bent u op zoek naar een buffet in Hellevoetsluis? HiP Catering Hellevoetsluis verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Hellevoetsluis. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Hellevoetsluis. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.
Catering Hellevoetsluis

BBQ Hellevoetsluis

Bent u op zoek naar een BBQ in Hellevoetsluis? HiP Catering Hellevoetsluis verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Hellevoetsluis, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Hellevoetsluis staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.
Catering Hellevoetsluis

Borrel Hellevoetsluis

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Hellevoetsluis, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Hellevoetsluis, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.
Catering Hellevoetsluis

Lunch Hellevoetsluis

Wilt u een lunch bestellen in Hellevoetsluis? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Hellevoetsluis.
Of het nou een luxe lunch in Hellevoetsluis betreft of een gewone lunch in Hellevoetsluis, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Hellevoetsluis tot een walking lunch in Hellevoetsluis, wij zijn uw partner!

Stretchtent Hellevoetsluis

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Hellevoetsluis huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Hellevoetsluis aan het juiste adres.

Catering Hellevoetsluis
Catering Hellevoetsluis

Over Hellevoetsluis

Hellevoetsluis in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, is met ruim 39.000 inwoners de grootste plaats binnen de gemeente Voorne aan Zee. Het gemeentehuis is er gevestigd. De Helle, wat Romeinen kenden als “Helius” of Helinium, een benaming die tot in de middeleeuwen in gebruik was voor het tegenwoordige Haringvliet en de Maas. De naam Hel(le)voet, of “(land bij) het laagste punt van het Helius”, komt vervolgens voor het eerst voor in documenten uit de 13e eeuw, als Oud-Hellevoet, de Hellevoetse Werfhoek, Nieuw Hellevoeterland en in 1395 wanneer de polder Nieuw-Helvoet ter bedijking wordt uitgegeven. Deze polder had een uitwateringssluis in de Zuiddijk: de Hellevoetse sluis.