Select Page

Catering Nieuwenhoorn

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Nieuwenhoorn de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Nieuwenhoorn haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Nieuwenhoorn van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Nieuwenhoorn kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Nieuwenhoorn verzorgt HiP Catering Nieuwenhoorn ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Nieuwenhoorn is uw partner!

Catering Nieuwenhoorn

Buffet Nieuwenhoorn

Bent u op zoek naar een buffet in Nieuwenhoorn? HiP Catering Nieuwenhoorn verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Nieuwenhoorn. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Nieuwenhoorn. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Nieuwenhoorn

BBQ Nieuwenhoorn

Bent u op zoek naar een BBQ in Nieuwenhoorn? HiP Catering Nieuwenhoorn verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Nieuwenhoorn, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Nieuwenhoorn staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Nieuwenhoorn

Borrel Nieuwenhoorn

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Nieuwenhoorn, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Nieuwenhoorn, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Nieuwenhoorn

Lunch Nieuwenhoorn

Wilt u een lunch bestellen in Nieuwenhoorn? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Nieuwenhoorn.
Of het nou een luxe lunch in Nieuwenhoorn betreft of een gewone lunch in Nieuwenhoorn, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Nieuwenhoorn tot een walking lunch in Nieuwenhoorn, wij zijn uw partner!

Stretchtent Nieuwenhoorn

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Nieuwenhoorn huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Nieuwenhoorn aan het juiste adres.

Catering Nieuwenhoorn
Catering Nieuwenhoorn

Over Nieuwenhoorn

Nieuwenhoorn is een voormalige gemeente, een dorp en een deel van een wijk in de gemeente Voorne aan Zee, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp telde in 2016 1190 inwoners. Nieuwenhoorn is mede bekend door de plaatselijke voetbalvereniging VV Nieuwenhoorn.

Nieuwenhoorn is genoemd naar de polder waarin het dorp gebouwd is. Deze polder werd op kerstavond 1367 door Machteld van Voorne ter bedijking uitgegeven. Het is de grootste polder van Voorne. Met het gereedkomen van het Kanaal door Voorne werd de polder in twee bijna gelijke delen verdeeld. Het zuidelijke deel van de polder behoort tegenwoordig bij de gemeente Nissewaard, terwijl het noordelijke deel onder de tegenwoordige gemeente Voorne aan Zee valt.