Select Page

Catering Oudenhoorn

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Oudenhoorn de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Oudenhoorn haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Oudenhoorn van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Oudenhoorn kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Oudenhoorn verzorgt HiP Catering Oudenhoorn ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Oudenhoorn is uw partner!

Catering Oudenhoorn

Buffet Oudenhoorn

Bent u op zoek naar een buffet in Oudenhoorn? HiP Catering Oudenhoorn verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Oudenhoorn. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Oudenhoorn. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Oudenhoorn

BBQ Oudenhoorn

Bent u op zoek naar een BBQ in Oudenhoorn? HiP Catering Oudenhoorn verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Oudenhoorn, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Oudenhoorn staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Oudenhoorn

Borrel Oudenhoorn

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Oudenhoorn, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Oudenhoorn, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Oudenhoorn

Lunch Oudenhoorn

Wilt u een lunch bestellen in Oudenhoorn? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Oudenhoorn.
Of het nou een luxe lunch in Oudenhoorn betreft of een gewone lunch in Oudenhoorn, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Oudenhoorn tot een walking lunch in Oudenhoorn, wij zijn uw partner!

Stretchtent Oudenhoorn

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Oudenhoorn huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Oudenhoorn aan het juiste adres.

Catering Oudenhoorn
Catering Oudenhoorn

Over Oudenhoorn

Oudenhoorn is een dorp in de gemeente Voorne aan Zee, op het eiland Voorne in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft 1.225 inwoners (2021).

Oudenhoorn is een ontgonnen nieuwlandpolder, ontstaan uit een aantal schorren van het oude Hellevoetsluis.

In Oudenhoorn werd de kerk zodanig gebouwd dat er aan alle vier de zijden bebouwing kon ontstaan, met de middeleeuwse kerk in het centrum. Oudenhoorn heeft rechthoekig verkavelde polders, met voornamelijk grote hoeven.