Select Page

Catering Vierpolders

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Vierpolders de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Vierpolders haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Vierpolders van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Vierpolders kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Vierpolders verzorgt HiP Catering Vierpolders ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Vierpolders is uw partner!

Catering Vierpolders

Buffet Vierpolders

Bent u op zoek naar een buffet in Vierpolders? HiP Catering Vierpolders verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Vierpolders. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Vierpolders. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Vierpolders

BBQ Vierpolders

Bent u op zoek naar een BBQ in Vierpolders? HiP Catering Vierpolders verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Vierpolders, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Vierpolders staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Vierpolders

Borrel Vierpolders

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Vierpolders, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Vierpolders, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Vierpolders

Lunch Vierpolders

Wilt u een lunch bestellen in Vierpolders? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Vierpolders.
Of het nou een luxe lunch in Vierpolders betreft of een gewone lunch in Vierpolders, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Vierpolders tot een walking lunch in Vierpolders, wij zijn uw partner!

Stretchtent Vierpolders

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Vierpolders huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Vierpolders aan het juiste adres.

Catering Vierpolders
Catering Vierpolders

Over Vierpolders

Vierpolders (voorheen ‘t Nieuwland) is een dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Voorne aan Zee in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp had op 1 januari 2021 1.820 inwoners.

Vierpolders omvat de vier polders Oud Hellevoet, Oude Goote, Veckhoek en ‘t Nieuwland. Deze polders werden tussen ca. 1200 en ca. 1415 bedijkt. De dorpskern is ontstaan op de T-splitsing tussen de Nieuwelandsen Achterdyck en de Rattendyck. De Rattendyck omringt een deel van de polder Veckhoek en de Nieuwelandsen Achterdyck ligt tussen de polders Oud Hellevoet en de Oude Goote. De polder ’t Nieuwland ligt tegen de stad Brielle aan. Het dorp is ontstaan in de zestiende eeuw. De eerste Nieuwlandse kerk stond waarschijnlijk in de polder ’t Nieuwland op de plaats waar rond 1700 de veste van Den Briel zijn gegraven. Op de kaart van 1695 staat op de hoek van de Rattendijk (nu Veckdijk) en Den Veck Hoeksen Kerck wegh (nu kerkweg) een Nieuwe Landse Kerk. De tegenwoordige kerk staat op de Nieuwelandsen Achterdyck (nu Dijckpotingen) een 10-tal meters vanaf de T-splitsing.