Select Page

Catering Hillegom

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Hillegom de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Hillegom haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Hillegom van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Hillegom kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Hillegom verzorgt HiP Catering Hillegom ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Hillegom is uw partner!

Catering Hillegom

Buffet Hillegom

Bent u op zoek naar een buffet in Hillegom? HiP Catering Hillegom verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Hillegom. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Hillegom. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Hillegom

BBQ Hillegom

Bent u op zoek naar een BBQ in Hillegom? HiP Catering Hillegom verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Hillegom, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Hillegom staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Hillegom

Borrel Hillegom

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Hillegom, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Hillegom, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Hillegom

Lunch Hillegom

Wilt u een lunch bestellen in Hillegom? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Hillegom.
Of het nou een luxe lunch in Hillegom betreft of een gewone lunch in Hillegom, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Hillegom tot een walking lunch in Hillegom, wij zijn uw partner!

Stretchtent Hillegom

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Hillegom huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Hillegom aan het juiste adres.

Catering Hillegom
Catering Hillegom

Over Hillegom

Hillegom is een dorp en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 22.518 inwoners (31 januari 2023, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 13,48 km² (waarvan 0,60 km² water). Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen.