Select Page

Catering Lisse

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Delft Lisse de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Lisse haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Lisse van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Lisse kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Lisse verzorgt HiP Catering Lisse ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Lisse is uw partner!

Catering Lisse

Buffet Lisse

Bent u op zoek naar een buffet in Lisse? HiP Catering Lisse verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Lisse. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Lisse. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Lisse

BBQ Lisse

Bent u op zoek naar een BBQ in Lisse? HiP Catering Lisse verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Lisse, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Lisse staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Lisse

Borrel Lisse

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Lisse, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Lisse, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Lisse

Lunch Lisse

Wilt u een lunch bestellen in Lisse? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Lisse.
Of het nou een luxe lunch in Lisse betreft of een gewone lunch in Lisse, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Lisse tot een walking lunch in Lisse, wij zijn uw partner!

Stretchtent Lisse

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Lisse huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Lisse aan het juiste adres.

Catering Lisse
Catering Lisse

Over Lisse

Lisse is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 23.373 inwoners (31 januari 2023, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 16,11 km² (waarvan 0,41 km² water). Binnen de gemeentegrenzen liggen de buurtschappen genaamd De Engel en Halfweg, die beide voor de postcodes onder de woonplaats Lisse vallen. De gehele gemeente ligt in de Bollenstreek.