Select Page

Catering Noordwijkerhout

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Noordwijkerhout de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Noordwijkerhout haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Noordwijkerhout van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Noordwijkerhout kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Noordwijkerhout verzorgt HiP Catering Noordwijkerhout ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Noordwijkerhout is uw partner!

Catering Noordwijkerhout

Buffet Noordwijkerhout

Bent u op zoek naar een buffet in Noordwijkerhout? HiP Catering Noordwijkerhout verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Noordwijkerhout. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Noordwijkerhout. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Noordwijkerhout

BBQ Noordwijkerhout

Bent u op zoek naar een BBQ in Noordwijkerhout? HiP Catering Noordwijkerhout verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Noordwijkerhout, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Noordwijkerhout staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Noordwijkerhout

Borrel Noordwijkerhout

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Noordwijkerhout, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Noordwijkerhout, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Noordwijkerhout

Lunch Noordwijkerhout

Wilt u een lunch bestellen in Noordwijkerhout? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Noordwijkerhout.
Of het nou een luxe lunch in Noordwijkerhout betreft of een gewone lunch in Noordwijkerhout, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Noordwijkerhout tot een walking lunch in Noordwijkerhout, wij zijn uw partner!

Stretchtent Noordwijkerhout

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Noordwijkerhout huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Noordwijkerhout aan het juiste adres.

Catering Noordwijkerhout
Catering Noordwijkerhout

Over Noordwijkerhout

Noordwijkerhout is een dorp in de Nederlandse gemeente Noordwijk, in de provincie Zuid-Holland. Tot 2019 was het een zelfstandige gemeente. Noordwijkerhout telt 14.780 inwoners (1 januari 2021, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 23,40 km² (waarvan 0,80 km² water). Noordwijkerhout ligt achter de duinen van de Noordzeekust en midden in de Bollenstreek. De dichtstbijzijnde stad is Leiden. Door Noordwijkerhout loopt de provinciale weg 206.