Select Page

Catering Katwijk aan den Rijn

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Katwijk aan den Rijn de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Katwijk aan den Rijn haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Katwijk aan den Rijn van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Katwijk aan den Rijn kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Katwijk aan den Rijn verzorgt HiP Catering Katwijk aan den Rijn ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Katwijk aan den Rijn is uw partner!

Catering Katwijk aan den Rijn

Buffet Katwijk aan den Rijn

Bent u op zoek naar een buffet in Katwijk aan den Rijn? HiP Catering Katwijk aan den Rijn verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Katwijk aan den Rijn. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Katwijk aan den Rijn. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Katwijk aan den Rijn

BBQ Katwijk aan den Rijn

Bent u op zoek naar een BBQ in Katwijk aan den Rijn? HiP Catering Katwijk aan den Rijn verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Katwijk aan den Rijn, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Katwijk aan den Rijn staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Katwijk aan den Rijn

Borrel Katwijk aan den Rijn

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Katwijk aan den Rijn, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Katwijk aan den Rijn, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Katwijk aan den Rijn

Lunch Katwijk aan den Rijn

Wilt u een lunch bestellen in Katwijk aan den Rijn? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Katwijk aan den Rijn.
Of het nou een luxe lunch in Katwijk aan den Rijn betreft of een gewone lunch in Katwijk aan den Rijn, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Katwijk aan den Rijn tot een walking lunch in Katwijk aan den Rijn, wij zijn uw partner!

Stretchtent Katwijk aan den Rijn

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Katwijk aan den Rijn huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Katwijk aan den Rijn aan het juiste adres.

Catering Katwijk aan den Rijn
Catering Katwijk aan den Rijn

Over Katwijk aan den Rijn

Katwijk aan den Rijn (ook: Katwijk aan de Rijn of Katwijk Binnen) is een kern in de Nederlandse gemeente Katwijk in de provincie Zuid-Holland met ongeveer 11.790 inwoners.