Select Page

Catering Rijnsburg

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Rijnsburg de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Rijnsburg haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Rijnsburg van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Rijnsburg kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Rijnsburg verzorgt HiP Catering Rijnsburg ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Rijnsburg is uw partner!

Catering Rijnsburg

Buffet Rijnsburg

Bent u op zoek naar een buffet in Rijnsburg? HiP Catering Rijnsburg verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Rijnsburg. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Rijnsburg. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Rijnsburg

BBQ Rijnsburg

Bent u op zoek naar een BBQ in Rijnsburg? HiP Catering Rijnsburg verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Rijnsburg, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Rijnsburg staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Rijnsburg

Borrel Rijnsburg

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Rijnsburg, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Rijnsburg, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Rijnsburg

Lunch Rijnsburg

Wilt u een lunch bestellen in Rijnsburg? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Rijnsburg.
Of het nou een luxe lunch in Rijnsburg betreft of een gewone lunch in Rijnsburg, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Rijnsburg tot een walking lunch in Rijnsburg, wij zijn uw partner!

Stretchtent Rijnsburg

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Rijnsburg huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Rijnsburg aan het juiste adres.

Catering Rijnsburg
Catering Rijnsburg

Over Rijnsburg

Rijnsburg is een dorp in de gemeente Katwijk in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het overwegend protestants-christelijke Rijnsburg staat vooral bekend om zijn bloembollenteelt en zijn vestiging van FloraHolland. Rijnsburg ligt in de Duin- en Bollenstreek.

De gemeente Rijnsburg is per 1 januari 2006 gefuseerd met de gemeenten Katwijk en Valkenburg tot de nieuwe gemeente Katwijk met ruim 60.000 inwoners. Sinds die datum is Rijnsburg een woonkern geworden van de gemeente Katwijk. In 2021 had de plaats Rijnsburg 16.880 inwoners. De bevolking wordt in de gemeente Katwijk vaak met het locofaulisme Uien aangeduid.