Select Page

Catering Oegstgeest

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Oegstgeest de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Oegstgeest haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Oegstgeest van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Oegstgeest kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Oegstgeest verzorgt HiP Catering Oegstgeest ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Oegstgeest is uw partner!

Catering Oegstgeest

Buffet Oegstgeest

Bent u op zoek naar een buffet in Oegstgeest? HiP Catering Oegstgeest verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Oegstgeest. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Oegstgeest. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Oegstgeest

BBQ Oegstgeest

Bent u op zoek naar een BBQ in Oegstgeest? HiP Catering Oegstgeest verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Oegstgeest, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Oegstgeest staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Oegstgeest

Borrel Oegstgeest

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Oegstgeest, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Oegstgeest, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Oegstgeest

Lunch Oegstgeest

Wilt u een lunch bestellen in Oegstgeest? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Oegstgeest.
Of het nou een luxe lunch in Oegstgeest betreft of een gewone lunch in Oegstgeest, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Oegstgeest tot een walking lunch in Oegstgeest, wij zijn uw partner!

Stretchtent Oegstgeest

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Oegstgeest huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Oegstgeest aan het juiste adres.

Catering Oegstgeest
Catering Oegstgeest

Over Oegstgeest

Oegstgeest is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland en buurgemeente van Leiden. De gemeente telt 25.795 inwoners (31 januari 2023, bron:CBS) en heeft een oppervlakte van 7,97 km². Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen.

Het gedeelte geest in de naam verwijst naar de geestgronden, waarvan weinig over is gebleven omdat die in de zeventiende eeuw werden afgegraven ten behoeve van de stadsuitbreidingen van Leiden.

De oudste aangetroffen spelling, in een kopie van een goederenlijst van de Sint-Maartenskerk te Utrecht uit de tiende eeuw luidt “Osgeresgeest”. Dit was een Friese spelling van de oorspronkelijke naam *Ansger-es-gaist. In het Fries veranderde /ans/ in /ōs/; dezelfde klankverandering is te zien in het aan Fries verwante Engels, waar de oudere vorm *gans- veranderde in goose. Naderhand begrepen de bewoners de naam niet meer en associeerden die met oogst of oost en verbasterden hem derhalve tot Oegstgeest en Oostgeest. De oorspronkelijke betekenis luidt dus: ‘akker op geestgrond, die toebehoort aan Osger’.